Çözüldü Windows 8.1 64 Bit Ethernet Sınırlı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Recep abi ya dediğini yaptım lenovonun sitesindende herşeyi güncelledim gene aynı :S

Abi güvenlik programı mcafee vardı aldığım zaman sildim , kablo çalışıyo bi sıkıntı yok ama biz komşunun modeminden kablo çekip bağladık yani modemi wifi ama ben kablolu bağlanıyorum bu zamana kadar yoktu böyle bişey son 2-3 gündür oldu nedendir anlamadım.

Abi birde şimdi lenovonun programı güncellendi update kısmına baktım windows a 2 önemli güncelleme gelmiş yapıyım dedim hata verdi güncelleme yapılamadı diye dediğim gibi microsoft un servislerini kullanamıyorum windows mağazası açılmıyo ve windows oyunlarıda anlamadım gitti.

@Recep Baltaş

Hangi programı önerirsin abi ?

@Recep Baltaş abi microsoft windows defender ile taratıyorum bakalım bir virüs çıkcakmı.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Recep Baltaş Abi sorunu baya uğraştıktan sonra çözdüm şöyleki abi sorun windows 8.1'den kaynaklıymış. Windows 8.1 e geçtikten sonra başlamıştın sorunum zaten bende düşündüm nağapsam nağapsam windows 8.1 güncellememi kaldrıdım normal windows 8'e döndüm ve sorun çözüldü bilginizie.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…