fenixqn3 Decapat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 51 12 Haziran 2019 #1 Windows 8.1 64 bit kullanıyorum fakat buna desteği olan bir yazılım kurmayı denediğimde uyumlu değil hatası alıyorum. Explorer ve Nvidia kurulumunda bu sorunu yaşadım. Neden böyle oluyor?
Windows 8.1 64 bit kullanıyorum fakat buna desteği olan bir yazılım kurmayı denediğimde uyumlu değil hatası alıyorum. Explorer ve Nvidia kurulumunda bu sorunu yaşadım. Neden böyle oluyor?
Dangerous engineer Kilopat Katılım 15 Aralık 2016 Mesajlar 520 Çözümler 2 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik elektronik mühendisi 12 Haziran 2019 #2 Sana tavsiyem windows 10'a geç. Windows 10'u indirin link. Artı 0 Eksi
KS KS fenixqn3 Decapat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 51 12 Haziran 2019 #3 Dangerous engineer dedi: Sana tavsiyem windows 10'a geç. Windows 10'u indirin link. Genişletmek için tıkla... Windows 10'a geçtiğimde tüm güncelleştirmelerim otomatik olarak Windows 10'a uyarlancak mı? Artı 0 Eksi
Dangerous engineer dedi: Sana tavsiyem windows 10'a geç. Windows 10'u indirin link. Genişletmek için tıkla... Windows 10'a geçtiğimde tüm güncelleştirmelerim otomatik olarak Windows 10'a uyarlancak mı?
Dangerous engineer Kilopat Katılım 15 Aralık 2016 Mesajlar 520 Çözümler 2 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik elektronik mühendisi 12 Haziran 2019 #4 Windows 10 da güncellemeden sıkılcaksın zaten durmadan güncelleme geliyor. Artı 0 Eksi
KS KS fenixqn3 Decapat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 51 12 Haziran 2019 #5 Bir sorum daha olacak USB kullanmadan yükseltmem mümkün mü? Direkt olarak yükselte tıkladım. Dangerous engineer dedi: Windows 10 da güncellemeden sıkılcaksın zaten durmadan güncelleme geliyor. Genişletmek için tıkla... Programların güncellleştirmelerinden bahsetmiştim. Artı 0 Eksi
Bir sorum daha olacak USB kullanmadan yükseltmem mümkün mü? Direkt olarak yükselte tıkladım. Dangerous engineer dedi: Windows 10 da güncellemeden sıkılcaksın zaten durmadan güncelleme geliyor. Genişletmek için tıkla... Programların güncellleştirmelerinden bahsetmiştim.
Dangerous engineer Kilopat Katılım 15 Aralık 2016 Mesajlar 520 Çözümler 2 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik elektronik mühendisi 12 Haziran 2019 #6 Araç var ben usbden yükselttim ama en sağlamı 0 dan kurmak. Artı 0 Eksi
KS KS fenixqn3 Decapat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 51 12 Haziran 2019 #7 Şu an C diskimde 25 gb boş alan var yeterli gelir mi? Dangerous engineer dedi: Araç var ben usbden yükselttim ama en sağlamı 0 dan kurmak. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Şu an C diskimde 25 gb boş alan var yeterli gelir mi? Dangerous engineer dedi: Araç var ben usbden yükselttim ama en sağlamı 0 dan kurmak. Genişletmek için tıkla...