CAN ŞEKER Hectopat Katılım 24 Şubat 2015 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2015 #1 Öncelikle herkese merhaba, yeni topladığım sisteme H1Z1'i Steam'den yükledim fakat launcherden playa bastığım zaman launcher kapanıyor ve oyun açılmıyor. Sorunum ne olabilir ? İşletim sistemim Win 8.1 64 bit. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2015
Öncelikle herkese merhaba, yeni topladığım sisteme H1Z1'i Steam'den yükledim fakat launcherden playa bastığım zaman launcher kapanıyor ve oyun açılmıyor. Sorunum ne olabilir ? İşletim sistemim Win 8.1 64 bit.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 20 Nisan 2015 #2 Olay görüntüleyicisi > Windows Günlükleri > Uygulama altına düşen hataları buraya yazar mısın ? Bir de Process Monitor raporu yollayabilirsin: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma | Technopat Sosyal
Olay görüntüleyicisi > Windows Günlükleri > Uygulama altına düşen hataları buraya yazar mısın ? Bir de Process Monitor raporu yollayabilirsin: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma | Technopat Sosyal
Humays Hectopat Katılım 14 Ağustos 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2015 #3 Herkeze merhaba.Recep hocam aynı problemi window 1o pc de yaşıyoruz.Process Monitor hata raporunu paylaşıyorum. Microsoft OneDrive - Access files anywhere. Create docs with free Office Online.
Herkeze merhaba.Recep hocam aynı problemi window 1o pc de yaşıyoruz.Process Monitor hata raporunu paylaşıyorum. Microsoft OneDrive - Access files anywhere. Create docs with free Office Online.