Windows 8.1 64 Bit Windows 10'a yükseltme

BahadirS

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Şuan Windows 8.1 kullanıyorum ve 29 Temmuz'da ücretsiz yükseltme sona eriyor.

Bu konuda açılan konuları inceledim biraz, ancak tam olarak aradığım yanıtı bulamadım. Öncelikle ekstra konu açtığım için özür dilerim.

Sizce Windows 10'a yükseltmeli miyim? Avantajlarını ve dezavantajlarını söyler misiniz?
Özellikle sormak istediğim şey ise oyunlar ve programlar ile alakalı.
Sorun yaşamamak ve bilgisayarıma zarar vermemek adına elimden geldiği kadarıyla orjinal ürünleri kullanmaya özen gösteriyorum, ancak yeri geldiğinde orijinal olmayan ürünleri de (oyun, program vs.) kullandığım oluyor. Maalesef bu ürünleri karşılayabilecek maddi durumum olmaması nedeniyle.
Windows 10'da bu tip orijinal olmayan ürünlerde herhangi bir hata alır mıyım? (Açılmama, hata verme vs.)
Ayrıca performans artışı ya da azalışı hakkında Windows 10 hakkındaki düşüncelerinizi öğrenebilir miyim?

Intel Core i7-4710 HQ 2.5 GHz
Windows 8.1 64 Bit
8 GB Ram
Geforce GTX 850M 2GB

Bence hemen Windows 10 geçiş yapmalısın. En güncel olan şimdi Windows 10. Oyunlar ve programlar ile ilgili sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Ben ilk gün geçiş yaptım. Bu güne kadar sorun yaşamadım. Sistem özelliklerin gayet iyi. Performans sorunu yaşayacağınızı düşünmüyorum. Korsan kullanım ile ilgili yazıyı incelemeni öneririm.
Korsan Windows Kullanmak Neden Tehlikeli? - Technopat

Cevaplarınız için teşekkür ederim.
DeepDarkness, zaten orjinal windows sürümünü kullanıyorum. Orjinal kullanmaya devam edeceğim. Bilgiler için teşekkürler yine de okudum :)

Öncelikle şunu söyleyeyim Windows 10 çıkalı 1 sene oldu sayılır. Ama tabiki yeni bir sistem. Küçük hatalar var ama Microsoft'un son çıkardığı işletim sistemi olduğu güvenlik, performans ve hata güncellemelerini çok hızlı bir şekilde alıyor. Program üreticileri zaten Windows 8 ve 8.1de sorun yaşadığı için anında Windows 10a geçtiler. Windows 10 uyumlu program konusunda sıkıntı yaşamazsınız (korsan kullanmadığım için birşey diyemem ama korsan sadece lisansı orjinal gibi gösteriyor programa dokunmuyor sanırsam).

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı