Profesorum Picopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 98 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2020 #1 Mevcut kullandığım Windows sürümü, Windows 7 32 Bit. Yükseltmek istediğim sürüm, Windows 8.1 SL 64 Bit. Nasıl yükseltebilirim?
Mevcut kullandığım Windows sürümü, Windows 7 32 Bit. Yükseltmek istediğim sürüm, Windows 8.1 SL 64 Bit. Nasıl yükseltebilirim?
T turan12 Picopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 238 24 Kasım 2020 #2 Sisteminin özellikleri 64 Bit kaldırıyorsa Temiz Kurulum yap desteklemiyorsa boşuna uğraşma. Sistem Özelliklerin nedir ?
Sisteminin özellikleri 64 Bit kaldırıyorsa Temiz Kurulum yap desteklemiyorsa boşuna uğraşma. Sistem Özelliklerin nedir ?
Zavish Hectopat Katılım 6 Eylül 2017 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2020 #3 USB bellek veya DVD kullanmadan yükseltme mi yapmak istiyorsunuz? Temiz kurulum önerecektim bende arkadaş gibi.
USB bellek veya DVD kullanmadan yükseltme mi yapmak istiyorsunuz? Temiz kurulum önerecektim bende arkadaş gibi.
Profesorum Picopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 98 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2020 #4 turan12 dedi: Sisteminin özellikleri 64 Bit kaldırıyorsa Temiz Kurulum yap desteklemiyorsa boşuna uğraşma. Sistem Özelliklerin nedir ? Genişletmek için tıkla... Ben bunu çok araştırdım sistemim 64 Biti kaldırıyor. Nasıl yükseltebilirim adımlarını anlatırsan sevinirim.
turan12 dedi: Sisteminin özellikleri 64 Bit kaldırıyorsa Temiz Kurulum yap desteklemiyorsa boşuna uğraşma. Sistem Özelliklerin nedir ? Genişletmek için tıkla... Ben bunu çok araştırdım sistemim 64 Biti kaldırıyor. Nasıl yükseltebilirim adımlarını anlatırsan sevinirim.
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.280 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 24 Kasım 2020 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Profesorum Picopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 98 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2020 #7 Zavish dedi: USB bellek veya DVD kullanmadan yükseltme mi yapmak istiyorsunuz? Temiz kurulum önerecektim bende arkadaş gibi. Genişletmek için tıkla... USB bellekle veya USB'siz DVD'siz olabilir. Ama aralarında fark yoksa USB ve DVD'siz yapmak isterim.
Zavish dedi: USB bellek veya DVD kullanmadan yükseltme mi yapmak istiyorsunuz? Temiz kurulum önerecektim bende arkadaş gibi. Genişletmek için tıkla... USB bellekle veya USB'siz DVD'siz olabilir. Ama aralarında fark yoksa USB ve DVD'siz yapmak isterim.
T turan12 Picopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 238 24 Kasım 2020 #8 Buradan bu aracı indir Windows 8.1 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir Bunu indirirsen kurulum esnasında Key istemez ei.cfg Sources klasörüne at.
Buradan bu aracı indir Windows 8.1 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir Bunu indirirsen kurulum esnasında Key istemez ei.cfg Sources klasörüne at.
Profesorum Picopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 98 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2020 #9 turan12 dedi: Buradan bu aracı indir Windows 8.1 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir Genişletmek için tıkla... Bu aynı zamanda 64 Bit kurulumu oluyor mu?
turan12 dedi: Buradan bu aracı indir Windows 8.1 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir Genişletmek için tıkla... Bu aynı zamanda 64 Bit kurulumu oluyor mu?
T turan12 Picopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 238 24 Kasım 2020 #10 Profesorum dedi: Bu aynı zamanda 64 Bit kurulumu oluyor mu? Genişletmek için tıkla... İndirme yapacağın zaman araç sana 32 Bit mi 64 Bit mi diye soruyor oradan seçebilirsin.
Profesorum dedi: Bu aynı zamanda 64 Bit kurulumu oluyor mu? Genişletmek için tıkla... İndirme yapacağın zaman araç sana 32 Bit mi 64 Bit mi diye soruyor oradan seçebilirsin.