Magic_Lord Hectopat Katılım 27 Şubat 2014 Mesajlar 604 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2014 #11 Kardeş bilgisayarının markası neyse google'de arat. Mesela benim ki Exper arattım sitesine girdim driverler felan yazıyor ordan kendi modelimi arattım buldum. Sanırım oynadığınız oyuna sağ tıklayın ekran kartınız ile çalıştırın belki de oyun oynarken diğerini kullanıyordur.
Kardeş bilgisayarının markası neyse google'de arat. Mesela benim ki Exper arattım sitesine girdim driverler felan yazıyor ordan kendi modelimi arattım buldum. Sanırım oynadığınız oyuna sağ tıklayın ekran kartınız ile çalıştırın belki de oyun oynarken diğerini kullanıyordur.
Onur Özgür Hectopat Katılım 26 Kasım 2013 Mesajlar 221 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Temmuz 2014 #12 Pc toplama kardeşim marka yok yani. Sen beni faceden eklesende öyle konuşalım kardeşim. İsimi yazıp aratırsan aynı formalı olan benim. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2014
Pc toplama kardeşim marka yok yani. Sen beni faceden eklesende öyle konuşalım kardeşim. İsimi yazıp aratırsan aynı formalı olan benim.
Taleh Abışov Hectopat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 26 Yer Azerbeycan / Kürdemır Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Tamirçisi 2 Temmuz 2014 #13 Kardeş sen bunu indir otamatik bilgisayarında eksik ve güncelleme istiyen driverleri bulup indirer http://download.drp.su/DRPSu13-Lite.exe Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2014
Kardeş sen bunu indir otamatik bilgisayarında eksik ve güncelleme istiyen driverleri bulup indirer http://download.drp.su/DRPSu13-Lite.exe
DJ Rush Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Mart 2014 Mesajlar 1.680 Makaleler 4 Çözümler 5 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2014 #14 Oyun haricinde başka kasma donma sorunların var mı?
Onur Özgür Hectopat Katılım 26 Kasım 2013 Mesajlar 221 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Temmuz 2014 #15 Yok oyunlar haricinde iyi çalışıyor.
DJ Rush Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Mart 2014 Mesajlar 1.680 Makaleler 4 Çözümler 5 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2014 #16 Rahat oynatması gerek zaten Önerilen Sistem Gereksinimlerinde senin kart modelin geçiyor... Son düzenleme: 2 Temmuz 2014
O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 2 Temmuz 2014 #17 Ben çıkmamış Fifa 15'i GT630 ekran kartımla Full HD ayarlarda oynuyorum, sizde niye takılıyorsa artık. Hem de 4GB. Buradan yükle ekran kartı driverını, yanlış tavsiyeler ceza alacak. Desktop
Ben çıkmamış Fifa 15'i GT630 ekran kartımla Full HD ayarlarda oynuyorum, sizde niye takılıyorsa artık. Hem de 4GB. Buradan yükle ekran kartı driverını, yanlış tavsiyeler ceza alacak. Desktop
Onur Özgür Hectopat Katılım 26 Kasım 2013 Mesajlar 221 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Temmuz 2014 #18 Aklımda hep fifa 15 var tabi .Yanlış yazmışım kusura bakmayın.