Narcos16 Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 164 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #1 Bilgisayar bozulmuştu, tamire götürdüm. Adam 50 TL'ye yaptı ve ne olduysa o zaman oldu. Bilgisayar acayip donmaya başladı, yavaşladı. Bilgisayarı kapatıp açınca böyle bir hata meydana geldi. Dosya Ekleri IMG_20220312_184307.jpg 169 KB · Görüntüleme: 84 Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2022
Bilgisayar bozulmuştu, tamire götürdüm. Adam 50 TL'ye yaptı ve ne olduysa o zaman oldu. Bilgisayar acayip donmaya başladı, yavaşladı. Bilgisayarı kapatıp açınca böyle bir hata meydana geldi.
MaviEkran126 Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 1.449 Çözümler 3 Yer Kırklareli Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium T3400 2.16 Ghz. NVIDIA GeForce 9300M GS Windows 10 2016 LTSB. Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #2 Format atmayı deneyin.
Deniz w Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #3 Depolama alanınızı kontrol etmenizi öneririm
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 12 Mart 2022 #4 G/Ç hatası diyor. Ne tamiri yaptırdınız?
Narcos16 Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 164 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #5 Polorchen dedi: G/Ç hatası diyor. Ne tamiri yaptırdınız? Genişletmek için tıkla... Monitöre görüntü gelmiyordu götürdüm fanı değiştirmiş Deniz w dedi: Depolama alanınızı kontrol etmenizi öneririm Genişletmek için tıkla... Valla bütün kablolar takılı kontrolde ettim sorun yok Deniz w dedi: Depolama alanınızı kontrol etmenizi öneririm Genişletmek için tıkla... Valla bütün kablolar takılı kontrolde ettim sorun yok Deniz w dedi: Depolama alanınızı kontrol etmenizi öneririm Genişletmek için tıkla... Valla bütün kablolar takılı kontrolde ettim sorun yok Deniz w dedi: Depolama alanınızı kontrol etmenizi öneririm Genişletmek için tıkla... Vallahi bütün kablolar takılı kontrolde ettim sorun yok. Son düzenleme: 12 Mart 2022
Polorchen dedi: G/Ç hatası diyor. Ne tamiri yaptırdınız? Genişletmek için tıkla... Monitöre görüntü gelmiyordu götürdüm fanı değiştirmiş Deniz w dedi: Depolama alanınızı kontrol etmenizi öneririm Genişletmek için tıkla... Valla bütün kablolar takılı kontrolde ettim sorun yok Deniz w dedi: Depolama alanınızı kontrol etmenizi öneririm Genişletmek için tıkla... Valla bütün kablolar takılı kontrolde ettim sorun yok Deniz w dedi: Depolama alanınızı kontrol etmenizi öneririm Genişletmek için tıkla... Valla bütün kablolar takılı kontrolde ettim sorun yok Deniz w dedi: Depolama alanınızı kontrol etmenizi öneririm Genişletmek için tıkla... Vallahi bütün kablolar takılı kontrolde ettim sorun yok.
oxyullah Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 2.765 Makaleler 1 Çözümler 33 12 Mart 2022 #6 Galiba BIOS dosyaları bozulmuş. Garantisi varmıydı?
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 12 Mart 2022 #7 Narcos16 dedi: Monitöre görüntü gelmiyordu götürdüm fanı değiştirmiş Valla bütün kablolar takılı kontrolde ettim sorun yok. oxyullah dedi: Galiba BIOS dosyaları bozulmuş. Garantisi varmıydı? Genişletmek için tıkla... O kadar kolay bozulmaz. Genişletmek için tıkla... MEMTEST deneyin. Görüntü vermemenin fanla alakası yok.
Narcos16 dedi: Monitöre görüntü gelmiyordu götürdüm fanı değiştirmiş Valla bütün kablolar takılı kontrolde ettim sorun yok. oxyullah dedi: Galiba BIOS dosyaları bozulmuş. Garantisi varmıydı? Genişletmek için tıkla... O kadar kolay bozulmaz. Genişletmek için tıkla... MEMTEST deneyin. Görüntü vermemenin fanla alakası yok.
Narcos16 Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 164 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #8 oxyullah dedi: Galiba BIOS dosyaları bozulmuş. Garantisi varmıydı? Genişletmek için tıkla... 2008 Kasa Polorchen dedi: Memtest deneyin. Görüntü vermemenin fanla alakası yok. Genişletmek için tıkla... Memtest'i nasıl deneyebilirim PC açılmıyor.
oxyullah dedi: Galiba BIOS dosyaları bozulmuş. Garantisi varmıydı? Genişletmek için tıkla... 2008 Kasa Polorchen dedi: Memtest deneyin. Görüntü vermemenin fanla alakası yok. Genişletmek için tıkla... Memtest'i nasıl deneyebilirim PC açılmıyor.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 12 Mart 2022 #9 Narcos16 dedi: 2008 Kasa Memtest'i nasıl deneyebilirim PC açılmıyor. Genişletmek için tıkla... MemTestx86 dene.
Narcos16 dedi: 2008 Kasa Memtest'i nasıl deneyebilirim PC açılmıyor. Genişletmek için tıkla... MemTestx86 dene.
Narcos16 Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 164 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #10 Polorchen dedi: MemTestx86 dene. Genişletmek için tıkla... Nasıl işte.