Windows 8.1 açılış logosundan sonra açılmıyor

ykumut

Hectopat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
lise
Windows 8.1 açılış logosundan sonra bekliyorum açılmıyor. Herhangi bir virüs programı da yüklü değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten sorun yüklemediğinizdendir. "Ağda Güvenli Mod" da açabiliyorsanız Malwarebytes : Free Anti-Malware dan antimalware yazılımını indirip sisteminizi taratın. msconfigden başlangıçtaki hizmet ve uygulamalardan gereksiz ve zararlı olanları devre dışı bırakın.

Şayet bunları yapamadıysanız sisteminizi onarım diski ile onaracaksınız.

"Ağda Güvenli Mod" da açamadım malasef. Yine aynı sorun bulunmakta. Onarım diski ile nasıl yapacagım ? Yardım eder misiniz ?

Windows 8.1 kurulum diski ile onaracaksınız. Resimli anlatım için [çözüldü] Windows 8 nasıl onarılır? inceleyebilirsiniz.

Zararlılardan dolayı bu durumda olduğuna kanaat getiriyorsan ki bence yapmalısın. http://rescuedisk.kaspersky-labs.com/rescuedisk/updatable/kav_rescue_10.iso iso dosyasını indirin. ISO Recorder v3 ISO Recoder yazılımını kurun.
Yazılımı kurduktan sonra Kaspersky ISO dosyasına sağ tıklayıp Copy image to CD 'yi seçin. Yeni bir pencere açılacak oradan Properties e girin. Yazdırma hızını 24x -32 x olarak seçin(Önemli bir noktadır). Nexte tıklayıp yazdırma işlevini gerçekleştirin.

Ardından Kaspersky Rescue CD'yi boot ederek zararlı temizliği yapabilirsin.

Format CD'sini veya USB'sini Boot ediyorsunuz. Daha sonra Windows 8'i kurmak için gelen mor pencerenin orada " Sistemi Onar " gibi bir buton olacak. Ona basınız. DvD / USB otomatik olarak bozuk dosyayı bulacak ve tamir edecektir.

Hala aynı sorun var, ne dediyseniz uyguladım.

Bir kaç defa yaptım olmadı aynı sorun devam ediyor,başlangıçda açılan programlarıda devre dışı ettim gine olmadı.Sürücülerimin hepside güncel.Yok mu bir yolu ? lütfen yardım edermisiniz kaç gündür uğraş uğraş yapamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…