Çözüldü Windows 8.1 Açılışta Siyah Ekranda Kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

WizzerNigga

Kilopat
Daha fazla  
İşletim sistemi olarak Windows 8.1 kullanıyorum. Bazen açılışta hoş geldiniz yazısı gelmeden siyah ekranda kalıyor, restart atmak zorunda kalıyorum. Sıfırdan format attım her şey güncel. Bu sorun neyden kaynaklı olabilir? Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunu çözdüm arkadaşlar. BIOS ayarlarında var olan intel grafik sürücüsünü aktif etmiştim, aygıt yöneticisinden devre dışı bırakıp BIOS'u default ayarlara çektim düzeldi. Intel'in son sürümü benim AMD R9 280X kartımın sürücüsü ile çakışıyor büyük ihtimal görüntüm arada komple donuyor reset atmadan düzelmiyordu o sorunumda ortadan kalktı. Yardımcı olan herkese teşekkrüler.
Cihzı güvenli modda açarak test edin sorun yaşanmaz ise eğer yapılan güncellemeler soruna neden oluyordur.

Sorunu çözdüm arkadaşlar. BIOS ayarlarında var olan intel grafik sürücüsünü aktif etmiştim, aygıt yöneticisinden devre dışı bırakıp BIOS'u default ayarlara çektim düzeldi. Intel'in son sürümü benim AMD R9 280X kartımın sürücüsü ile çakışıyor büyük ihtimal görüntüm arada komple donuyor reset atmadan düzelmiyordu o sorunumda ortadan kalktı. Yardımcı olan herkese teşekkrüler.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı