kamil12345 Hectopat Katılım 27 Ağustos 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2015 #1 Selam ben oyun kurmak için setup tuşuna basıyorum akıllı kart bağlayın hatası geliyor sonra hesap değiştirme tuşuna basıyorum yine aynısı oluyor. Lütfen yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2015
Selam ben oyun kurmak için setup tuşuna basıyorum akıllı kart bağlayın hatası geliyor sonra hesap değiştirme tuşuna basıyorum yine aynısı oluyor. Lütfen yardım edin.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ağustos 2015 #2 Bu hatayı hangi oyunda alıyorsunuz?
kamil12345 Hectopat Katılım 27 Ağustos 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2015 #3 Bütün oyunlarda sonra kullanıcı hesaplarını açarken yani bütün internet ile kurduğum bütün setup uygulamaları. Cevap verecek misiniz ?
Bütün oyunlarda sonra kullanıcı hesaplarını açarken yani bütün internet ile kurduğum bütün setup uygulamaları. Cevap verecek misiniz ?