Çözüldü Windows 8.1 AMD Sürücü Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kivancbakdi

Hectopat
Makaleler
3
Arkadaşlar herkese selam,

Daha önce bu konuyla ilgili bir çok yardım talebi aldım blog sitemden. Windows 8.1'e geçtikten sonra AMD Catalyst Center açılmıyor ve bilgisayar sürücüleri tanımıyordu. Bir çok kişi sorunu hala çözmemiş durumda. Fakat ben blog sitemde çözüm olabilecek bir yazı yazdım. Aşağıda yazının tümünü de bulabilirsiniz.

Sorunun çözümü kısaca sürücüyü ve aygıtı tamamen kaldırmak ve yeniden yüklemek. Fakat bazıları aygıtı kaldırdıktan sonra sorun yaşıyor. Bu nedenle işlemi yapmadan önce yedek alın ve sistem geri yüklemi oluşturun. Aşağıda özellikle Samsung bilgisayar kullanıcıları sorunu yaşadığı için onlar içinde işlemi nasıl yapılacağını anlattım.

Ayrıntılı yazı:
Windows 8.1 AMD Sürücü Sorunu Çözüldü! | Kıvanç Bakdı

Not: Sürücü yüklerken uygun sürücüyü Windows 8.1 için değil Windows 8 için indirebilirsiniz.

Sormak istediğiniz her türlü soruyu sorabilirsiniz. Cevap verebileceksem severek cevap veririm. Umarım sorunlarınıza çözüm olur bu yazı :)

selamun aleyküm kıvanç bey ben format attım driver programı amd yi indirdi kuruyor ama ekranda herhangi bir hareketlen me yok yani tanımıyor
2 defa format attığımda paket yükleme hatası diyor bana size zahmet bi yardım edebilirmisiniz

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı