Windows 8.1 Anahtarıyla Windows 10

Bamesa

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar biraz karışık olacak ama şuan masaüstü bilgisayarımda Windows Embedded 8.1 Indusrty Pro yüklü fakat dizüstü bilgisayarımda Windows 8.1 Pro yüklü. Ben Windows 10'u masaüstü bilgisayarımda kullanmak istiyorum. Yani dizüstü bilgisayarımdan onu kaldırsam Windows Embedded 8.1 Indusrty Pro kursam. Masaüstüne format atıp temiz Windows 10 yüklesem Windows 8.1 Pro ürün anahtarıyla aktifleştirebilir miyim yoksa sadece yükseltmemi yapabilirim ?

beyler benim laptopumda windows 8.1 Pro yuklu ve windows 10 u rezerve edeli bir ay oluyor. ama hala yukleme bildirimi almadim. buradan windows 10 pro x64 iso indirdim kuracagim ama bu sefer de urun anahtari soruyor. verdiginiz key ler var onu girsem kabul edecegine eminim ama size bir sorum olacak. yukleme bildirimi almadan ve sizin verdiginiz urun anahtari el ile windows kurdugumda orjinal windowsa sahip olacak miyim? eger ileride bana urun anahtari sorarsa ne yapacagim? nedir benim urun anahtarim? tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…