Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 28 Ocak 2014 #21 THE_MILLER dedi: Avira Registry Cleaner yeni Avira sürümleri ve Windows 8 için uyumsuz bir araçtır. Genişletmek için tıkla... Ben bir uyumsuzluğunu görmedim bu zamana kadar Yönetici olarak çalıştırdıktan sonra sileceği kayıtlar aynı zaten.
THE_MILLER dedi: Avira Registry Cleaner yeni Avira sürümleri ve Windows 8 için uyumsuz bir araçtır. Genişletmek için tıkla... Ben bir uyumsuzluğunu görmedim bu zamana kadar Yönetici olarak çalıştırdıktan sonra sileceği kayıtlar aynı zaten.
M mertusgs Hectopat Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2014 #22 Ben antivirüs önermiyorum şahsen, Windows 8.1 de kendi bünyesinde barındırdıkları yetiyor bence. Malwarebytes anti malware öneririm, aktif korumayı etkinleştirmeden tehdit falan sezersen kendin açar tararsın. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2014
Ben antivirüs önermiyorum şahsen, Windows 8.1 de kendi bünyesinde barındırdıkları yetiyor bence. Malwarebytes anti malware öneririm, aktif korumayı etkinleştirmeden tehdit falan sezersen kendin açar tararsın.
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2014 #23 Windows Defender'ın yeterli olduğunu düşünmüyorum.