Sinan. Kilopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 942 Çözümler 6 6 Mart 2023 #11 566156 dedi: Hocam 1809'da tamamen geldi diye biliyorum. Dosya gezgini siyah tema yapılabiliyordu. Genişletmek için tıkla... Evet o doğru olabilir, muhtemelen exlorer siyah renk o yapıda gelmişti. Ben explorer beyaz, diğerleri siyah seviyorum.
566156 dedi: Hocam 1809'da tamamen geldi diye biliyorum. Dosya gezgini siyah tema yapılabiliyordu. Genişletmek için tıkla... Evet o doğru olabilir, muhtemelen exlorer siyah renk o yapıda gelmişti. Ben explorer beyaz, diğerleri siyah seviyorum.
hakki_csharp Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 513 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Mart 2023 #12 stenntugra dedi: Hocam Windows 8'in de desteği bitecek neden Windows 10'a geçmiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... okan04 dedi: Hocam Windows desteğini kesmek üzere, neden 10 kullanmıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımda SSD yok HDD var ve bu yüzden Windows 10 da çok fazla sorun yaşamıştım son çare olarak Windows 8.1'e geçmiştim
stenntugra dedi: Hocam Windows 8'in de desteği bitecek neden Windows 10'a geçmiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... okan04 dedi: Hocam Windows desteğini kesmek üzere, neden 10 kullanmıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımda SSD yok HDD var ve bu yüzden Windows 10 da çok fazla sorun yaşamıştım son çare olarak Windows 8.1'e geçmiştim
irsuya Kilopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 5.552 Makaleler 2 Çözümler 44 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #13 1809'a gecmeyin. Gercekten berbat, isterse cok cok az kaynak tuketsin yine de kararli bir bicimde calismiyor. 8.1'de kalmaniz en sagliklisi olacaktir, daha az kaynak tuketimine aldanip LTSC & LTSB'ye gecmeyin.
1809'a gecmeyin. Gercekten berbat, isterse cok cok az kaynak tuketsin yine de kararli bir bicimde calismiyor. 8.1'de kalmaniz en sagliklisi olacaktir, daha az kaynak tuketimine aldanip LTSC & LTSB'ye gecmeyin.
okan04 Megapat Katılım 30 Kasım 2013 Mesajlar 801 Çözümler 2 Yer İstanbul 6 Mart 2023 #14 hakki_csharp dedi: Bilgisayarımda SSD yok HDD var ve bu yüzden Windows 10 da çok fazla sorun yaşamıştım son çare olarak Windows 8.1'e geçmiştim. Genişletmek için tıkla... Evet biraz daha hızlı, sizin tercihiniz tabii.
hakki_csharp dedi: Bilgisayarımda SSD yok HDD var ve bu yüzden Windows 10 da çok fazla sorun yaşamıştım son çare olarak Windows 8.1'e geçmiştim. Genişletmek için tıkla... Evet biraz daha hızlı, sizin tercihiniz tabii.
4 439902 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3.368 Çözümler 17 9 Mart 2023 #15 Koyu temayı sadece UXThemePatcher gibi modlarla ekleyebilirsin. Windows 8.1'de koyu tema bulunmamaktadır.
Koyu temayı sadece UXThemePatcher gibi modlarla ekleyebilirsin. Windows 8.1'de koyu tema bulunmamaktadır.