Y ygtbzkrt Hectopat Katılım 3 Ağustos 2014 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Ağustos 2014 #11 Silinen üye dedi: Sana tekrar mail attım o siteden indir. Genişletmek için tıkla... Tamam. Silinen üye dedi: Sana tekrar mail attım o siteden indir. Genişletmek için tıkla... Ya bu siteyi buldum da karısık indirme linkini bulamıyorum. Bu olabilir mi? Bu olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2014
Silinen üye dedi: Sana tekrar mail attım o siteden indir. Genişletmek için tıkla... Tamam. Silinen üye dedi: Sana tekrar mail attım o siteden indir. Genişletmek için tıkla... Ya bu siteyi buldum da karısık indirme linkini bulamıyorum. Bu olabilir mi? Bu olabilir mi?
Y ygtbzkrt Hectopat Katılım 3 Ağustos 2014 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Ağustos 2014 #13 Silinen üye dedi: Başka bir site yolladım sana birde oradan indirmeye çalış. Genişletmek için tıkla... Resimde gördüğün şeyi oradan indirdim. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2014
Silinen üye dedi: Başka bir site yolladım sana birde oradan indirmeye çalış. Genişletmek için tıkla... Resimde gördüğün şeyi oradan indirdim.
Y ygtbzkrt Hectopat Katılım 3 Ağustos 2014 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Ağustos 2014 #15 İşte ben de oradan yüklemıstım resimdeki ultimate tweker. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2014
F fatih52 Ziyaretçi 3 Ağustos 2014 #16 İlk gönderdiğim linkte anlatıyordu nasıl yapacağın ben de programı kullanmadım.
Y ygtbzkrt Hectopat Katılım 3 Ağustos 2014 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Ağustos 2014 #17 Şu an sende varsa medifire yada baska bişey ile upload edip bana linkini verebilir misin? Ya da hotmail den dosya gönderme varsa. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2014
Şu an sende varsa medifire yada baska bişey ile upload edip bana linkini verebilir misin? Ya da hotmail den dosya gönderme varsa.
F fatih52 Ziyaretçi 3 Ağustos 2014 #18 İndirdiğim programı sildim şimdi gönderdiğim sitede ki programın ismi ile ara.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 3 Ağustos 2014 #19 Her ikinizde birer ay ceza aldınız. Forumun mantığını kavramanız için bu süre yeterli sanırım.
S SMCX Ziyaretçi 3 Ağustos 2014 #20 Selam arkadaşlar!İhtiyacı olanlar için bir video hazırladım.(Biraz kalitesiz,evet,ama işinizi görür diye umuyorum.)Umarım işinize yarar.Pek bilmeyen olacağını sanmıyorum gerçi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Selam arkadaşlar!İhtiyacı olanlar için bir video hazırladım.(Biraz kalitesiz,evet,ama işinizi görür diye umuyorum.)Umarım işinize yarar.Pek bilmeyen olacağını sanmıyorum gerçi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et