Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.178 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #11 Woseqs dedi: İşe yaramıyor denedim Genişletmek için tıkla... Kurulum sırasında oluşan hata logunu paylaşır mısınız?
Woseqs dedi: İşe yaramıyor denedim Genişletmek için tıkla... Kurulum sırasında oluşan hata logunu paylaşır mısınız?
Woseqs Picopat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #12 ReloadingData dedi: Ne gibi hata alıyorsunuz? Windows 8 ve 8.1 aynı taban sadece 8.1 koymuşlar sonuna. Genişletmek için tıkla... Driverı kuruyorum fakat hala görüntü bağdaştırıcısı diyor Veli1026 dedi: Kurulum sırasında oluşan hata logunu paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Hata gözükmüyor sorunsuz kuruluyor fakat dxdiag da görüntü bağdaştırıcısı olarak kalıyor
ReloadingData dedi: Ne gibi hata alıyorsunuz? Windows 8 ve 8.1 aynı taban sadece 8.1 koymuşlar sonuna. Genişletmek için tıkla... Driverı kuruyorum fakat hala görüntü bağdaştırıcısı diyor Veli1026 dedi: Kurulum sırasında oluşan hata logunu paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Hata gözükmüyor sorunsuz kuruluyor fakat dxdiag da görüntü bağdaştırıcısı olarak kalıyor
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.178 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #13 Woseqs dedi: Hata gözükmüyor sorunsuz kuruluyor fakat dxdiag da görüntü bağdaştırıcısı olarak kalıyor Genişletmek için tıkla... Cihazı yeniden başlattınız mı? Ek olarak masaüstüne sağ tıkladığınızda Catalyst Control Center vb. bir şey çıkıyor mu?
Woseqs dedi: Hata gözükmüyor sorunsuz kuruluyor fakat dxdiag da görüntü bağdaştırıcısı olarak kalıyor Genişletmek için tıkla... Cihazı yeniden başlattınız mı? Ek olarak masaüstüne sağ tıkladığınızda Catalyst Control Center vb. bir şey çıkıyor mu?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.918 Çözümler 245 2 Şubat 2023 #14 Woseqs dedi: İşe yaramıyor denedim Hayır DxDiag da hala görüntü bağdaştırıcısı olarak kaldı Genişletmek için tıkla... Setup dosyasını indirip tıkladığında herhangi bir hata veriyor mu?
Woseqs dedi: İşe yaramıyor denedim Hayır DxDiag da hala görüntü bağdaştırıcısı olarak kaldı Genişletmek için tıkla... Setup dosyasını indirip tıkladığında herhangi bir hata veriyor mu?
Woseqs Picopat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #15 Veli1026 dedi: Cihazı yeniden başlattınız mı? Ek olarak masaüstüne sağ tıkladığınızda Catalyst Control Center vb. bir şey çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... AMD VISION ENGİNE Control Center Çıkıyor ReloadingData dedi: Setup dosyasını indirip tıkladığında herhangi bir hata veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır
Veli1026 dedi: Cihazı yeniden başlattınız mı? Ek olarak masaüstüne sağ tıkladığınızda Catalyst Control Center vb. bir şey çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... AMD VISION ENGİNE Control Center Çıkıyor ReloadingData dedi: Setup dosyasını indirip tıkladığında herhangi bir hata veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.178 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #16 Woseqs dedi: AMD VISION ENGİNE Control Center Çıkıyor Genişletmek için tıkla... Tıkladığınızda açılıyor mu?
Woseqs dedi: AMD VISION ENGİNE Control Center Çıkıyor Genişletmek için tıkla... Tıkladığınızda açılıyor mu?
Woseqs Picopat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #17 Veli1026 dedi: Tıkladığınızda açılıyor mu? Genişletmek için tıkla... evet açıldı Sorun çözülmedi Son düzenleme: 2 Şubat 2023
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.178 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #18 Woseqs dedi: evet açıldı Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisine girip görüntü bağdaştırıcısına tıklayın ve açılan pencerede sürücü kısmındaki sürücü tarihini bana belirtin.
Woseqs dedi: evet açıldı Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisine girip görüntü bağdaştırıcısına tıklayın ve açılan pencerede sürücü kısmındaki sürücü tarihini bana belirtin.
Woseqs Picopat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #19 Veli1026 dedi: Aygıt yöneticisine girip görüntü bağdaştırıcısına tıklayın ve açılan pencerede sürücü kısmındaki sürücü tarihini bana belirtin. Genişletmek için tıkla... Görüntü Bağdaştırıcı gözükmüyor yeniden başlattığımda gitti sanırım. Veli1026 dedi: Aygıt yöneticisine girip görüntü bağdaştırıcısına tıklayın ve açılan pencerede sürücü kısmındaki sürücü tarihini bana belirtin. Genişletmek için tıkla... 21.6.2006 Bilgisayarla uğraştım biraz düzeldi Sorun çözülmedi. Son düzenleme: 2 Şubat 2023
Veli1026 dedi: Aygıt yöneticisine girip görüntü bağdaştırıcısına tıklayın ve açılan pencerede sürücü kısmındaki sürücü tarihini bana belirtin. Genişletmek için tıkla... Görüntü Bağdaştırıcı gözükmüyor yeniden başlattığımda gitti sanırım. Veli1026 dedi: Aygıt yöneticisine girip görüntü bağdaştırıcısına tıklayın ve açılan pencerede sürücü kısmındaki sürücü tarihini bana belirtin. Genişletmek için tıkla... 21.6.2006 Bilgisayarla uğraştım biraz düzeldi Sorun çözülmedi.