Windows 8.1 ATI Radeon HD 7600M Sorunu

alpogul

Hectopat
Evet arkadaşlar merhaba. Windows 8.1'e geçtikten sonra oyunlarda bir FPS düşüşü yaşadım ve fark ettim ki bilgisayarım dahili olan İntel ekran kartını kullanıyor ve harici olan ATI Radeon HD 7600M kartını görmüyor.

Driver bulma da sıkıntı yaşadım ATI'nin sitesinde düzgün bir bilgilendirme yok Windows 8.1 için. Bilgisayarımın kendi internet sitesine girdim orda en son 2012'de çıkmış driverı gösteriyordu.
Nasıl aktif edeceğim kartımı yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Windows otomatik olarak yüklüyor ekran kartını aygıt yöneticisinden sürücü ayrıntılarına gir ve oradan kaldır veya sürücüye geri dön seçeneklerini kullan daha sonrasında ekran kartının güncel sürücüsünü Amd'nin driver merkezinden indir. Kurulumu yapınca sorunun ortadan kalkacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
AİDA 64 programını indirin ve bir oyun açın sonra ise oyunu kapamadan AİDA 64 programını açın ve görüntü birimi>grafik işlemci sekmesine basarak ekran kartınızın devreye girip girmediğine bakın. Ekran görüntüsünü burada paylaşırsanız iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…