Combo092 Megapat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2014 #1 Arkadaşlar bilgisayarımı açarken böyle bir hata aldım %100 olduktan sonra pc yeniden başladı ve açıldı ama bu sorun nedir neyden kaynaklıdır yardımcı olur musunuz...?
Arkadaşlar bilgisayarımı açarken böyle bir hata aldım %100 olduktan sonra pc yeniden başladı ve açıldı ama bu sorun nedir neyden kaynaklıdır yardımcı olur musunuz...?
Goksel KARVAR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2014 Mesajlar 1.237 Makaleler 9 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2014 #2 Minidump dosyalarını yükler misiniz?
Combo092 Megapat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2014 #3 Goksel KARVAR dedi: Minidump dosyalarını yükler misiniz? Genişletmek için tıkla... Üstat windows 8.1 kullanıyorum C:/Windows/Minidump olarak baktım fakat böyle bir klasör mevcut değil acaba başka bir kısımda olabilir mi?
Goksel KARVAR dedi: Minidump dosyalarını yükler misiniz? Genişletmek için tıkla... Üstat windows 8.1 kullanıyorum C:/Windows/Minidump olarak baktım fakat böyle bir klasör mevcut değil acaba başka bir kısımda olabilir mi?