DinwiDie Hectopat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mayıs 2023 #1 Windows 8.1 Pro kullanıyorum. Ayarlar ve mağazayı açmak istediğim zaman açılıp hemen küçük simge durumunu düşüyor. Tıkladığımda gene aynı durum oluyor. CMD'ye. Kod:Panoya kopyala powershell -ExecutionPolicy Unrestricted Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $Env:SystemRoot\ImmersiveControlPanel\AppxManifest.xml Kodunu yazdığımda ve yeniden başlattığımda sorun çözülmüyor. Format atmak da istemiyorum. Farklı bir çözüm yolu var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2023
Windows 8.1 Pro kullanıyorum. Ayarlar ve mağazayı açmak istediğim zaman açılıp hemen küçük simge durumunu düşüyor. Tıkladığımda gene aynı durum oluyor. CMD'ye. Kod:Panoya kopyala powershell -ExecutionPolicy Unrestricted Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $Env:SystemRoot\ImmersiveControlPanel\AppxManifest.xml Kodunu yazdığımda ve yeniden başlattığımda sorun çözülmüyor. Format atmak da istemiyorum. Farklı bir çözüm yolu var mı?