Windows 8.1 ayarlardan format atılır mı?

OnurAlp#41

Hectopat
Yer
Ukraine
Daha fazla  
Meslek
IT
Arkıadaşlar format atmak istiyorum. Win 8.1 Pro şuradan atabilir miyim? Bir de birinci ile ikinci arasındaki fark nedir?

1593855585758.png

Son düzenleyen: Moderatör:
USB ile temiz kurulum yap. Bu gözler neler gördü, o özelliği kullanıp mavi ekran alanlar mı dersin, sıfırlama takıldığı için format atmak zorunda kalanlar mı dersin...

USB'ye lazım olacakları atacağım lazım olmayanlar direk silincek zaten öyle olur mu? Yani direk ayarlardan atacağım formatı

USB'ye lazım olacakları atacağım lazım olmayanlar direk silincek zaten öyle olur mu? Yani direk ayarlardan atacağım formatı
Boş yapmış arkadaşlar. Konu hakkında bilgisi olmayan herkes konuşmuş. 15 kere attım dedim, hiç bir şey olmadı. Attıktan sonra buraya tekrar gelebilirsin.

Boş yapmış arkadaşlar. Konu hakkında bilgisi olmayan herkes konuşmuş. 15 kere attım dedim, hiç bir şey olmadı. Attıktan sonra buraya tekrar gelebilirsin.
Tamamdır teşekkürler bilgi için
Şöyle bir hata veriyor napıcam
1594244887875.png

Dosya Ekleri

• 1594244807548.png
    1594244807548.png
    20 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı