Windows 8.1 Bad System Congfig Info hatası ve sistem açılmama sorunu

Diagnosticz

Megapat
Herkese merhaba.
Bugün bilgisayarımı açıp oyuna gireyim dedim hiç bir problem yokken oyun esnasında oyun bir anda takıldı. Daha sonra bir anda boot ekranı geldi. Geldikten sonra restart atmayı denedim.Bilgisayar ilk önce BAD SYSTEM CONFIG INFO hatası verdi kapandı. Bilgisayarınız otomatik onarım yapılıyor dedikten sonra kişisel bilgisayarınızın sorunları tanımlanıyor dedi gene açılmadı. Bu sefer tekrar restart attım Bilgisayarınız düzgün başlatılamadı dedi. Gelişmiş ayarlardan sistem geri yüklemeyide denedim oda olmadı. Sistem kayıt defterini yukleme noktasından kopyalarken başarısız oldu. (0x80070003) Not olarak eklemeliyim bilgisayarımı 3-4 aydır toz temizlemesi yapmamıştım. Isınmadan kaynaklı olabilir mi? Yardımlarınızı bekliyorum.

Burada olan benzer konu üzerine HDD takıp çıkardım ve güvenli modda PC açıldı.
Hdd arizali mi yerinden mi cikti? Acil yardim

Diğer benzer konu:
https://www.technopat.net/sosyal/konu/Çözüldü-windows-açılmıyor-otomatik-onarıma-hazırlanıyor.45393/

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı