MurphyAmca Decapat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2022 #1 Merhaba 8.1'de arama ile ilgili her şeyi winreducer ile kaldırdım, arama ikonu kaldı, çalışmıyor, gereksiz duruyor. Nasıl yok edebilirim? Dosya Ekleri download.jpg 98,9 KB · Görüntüleme: 52 Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2022
Merhaba 8.1'de arama ile ilgili her şeyi winreducer ile kaldırdım, arama ikonu kaldı, çalışmıyor, gereksiz duruyor. Nasıl yok edebilirim?
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 6 Ekim 2022 #2 Daha önce böyle bir durum ile karşılaşmadım ve görmedim. Kaldırabileceğinizi pek sanmıyorum.
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 63 6 Ekim 2022 #3 Onu bende PowerShell ile kaldırmaya çalıştım ama olmadı. Process monitör ile deneme yapabilirsin. Process Monitor - Sysinternals Monitor file system, Registry, process, thread and DLL activity in real-time. learn.microsoft.com
Onu bende PowerShell ile kaldırmaya çalıştım ama olmadı. Process monitör ile deneme yapabilirsin. Process Monitor - Sysinternals Monitor file system, Registry, process, thread and DLL activity in real-time. learn.microsoft.com
MurphyAmca Decapat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2022 #4 Silinen üye dedi: Daha önce böyle bir durum ile karşılaşmadım ve görmedim. Kaldırabileceğinizi pek sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... yorum için tşk ederim 391065 dedi: Onu bende PowerShell ile kaldırmaya çalıştım ama olmadı. Process monitör ile deneme yapabilirsin. Process Monitor - Sysinternals Monitor file system, Registry, process, thread and DLL activity in real-time. learn.microsoft.com Genişletmek için tıkla... tşk ederim deniyorum..
Silinen üye dedi: Daha önce böyle bir durum ile karşılaşmadım ve görmedim. Kaldırabileceğinizi pek sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... yorum için tşk ederim 391065 dedi: Onu bende PowerShell ile kaldırmaya çalıştım ama olmadı. Process monitör ile deneme yapabilirsin. Process Monitor - Sysinternals Monitor file system, Registry, process, thread and DLL activity in real-time. learn.microsoft.com Genişletmek için tıkla... tşk ederim deniyorum..