Windows 8.1 Başlangıç Ekranının Rengi Siyah Oldu

KIZGIN34

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarı açtım, böyle bir sorunla karşılaştım. Bilgisayarın masaüstünde farkettim, renkleri değişmiş. Sorunu nasıl tanımlayabilirim onu da bilmiyorum onun için resimle göstereceğim:

4gk0mA (683 x 384).jpg

OqZE24.png

Evet arkadaşlar, sorun böyle. Siyahlıklar neden oldu yardımcı olabilir misiniz? Nasıl düzeltebilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. Ekranın sağ kenarından içeri çekip Başlangıç'a dokunarak Başlangıç ekranını açın. (Fare kullanıyorsanız ekranın sol alt köşesine gidin, fare imlecinizi en köşeye götürün ve Başlangıç'a tıklayın.)
  2. Parmağınızı ekranın sağ tarafından içeri doğru kaydırın ve Ayarlar'a dokunun.
    (Fare kullanıyorsanız ekranın sağ alt köşesine gidin, fare imlecini yukarı çıkarın ve Ayarlar'a tıklayın.)
  3. Kişiselleştir'e dokunun veya tıklayın, ardından istediğiniz arka plana, renge ve vurguya dokunun veya tıklayın. Seçtiğiniz arka plan ve vurgu renkleri, düğmeler ve oturum açma ekranı gibi bazı diğer yerlerde de görünür.
fa2027b8-68c3-4f00-98d2-fc7dd4e49647_17.png

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı