PazaniL Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 846 Çözümler 3 7 Temmuz 2021 #1 Bir videoda izledim Windows 8.1 kullanıyor ve başlangıç menüsü böyle bunu nasıl yapmış? Bilen biri bana da anlatırsa sevinirim.
Bir videoda izledim Windows 8.1 kullanıyor ve başlangıç menüsü böyle bunu nasıl yapmış? Bilen biri bana da anlatırsa sevinirim.
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 7 Temmuz 2021 #2 StartIsBack++ Programı ile yapılıyor.
PazaniL Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 846 Çözümler 3 7 Temmuz 2021 #3 Falsey dedi: StartIsBack++ programı ile yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Peki indiriyorum.
Furkan29482 Femtopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 132 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #4 PazaniL dedi: Eki Görüntüle 1099190 Bir videoda izledim Windows 8.1 kullanıyor ve başlangıç menüsü böyle bunu nasıl yapmış? Bilen biri bana da anlatırsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam bu Windows 7'nin başlangıç menüsü. Bence Windows 10 ununkini yapın Falsey dedi: StartIsBack++ Programı ile yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Bu program ile yapılabiliyorsa
PazaniL dedi: Eki Görüntüle 1099190 Bir videoda izledim Windows 8.1 kullanıyor ve başlangıç menüsü böyle bunu nasıl yapmış? Bilen biri bana da anlatırsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam bu Windows 7'nin başlangıç menüsü. Bence Windows 10 ununkini yapın Falsey dedi: StartIsBack++ Programı ile yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Bu program ile yapılabiliyorsa
PazaniL Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 846 Çözümler 3 7 Temmuz 2021 #5 Furkan29482 dedi: Hocam bu Windows 7'nin başlangıç menüsü. Bence Windows 10 ununkini yapın. Bu program ile yapılabiliyorsa. Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyorsunuz Windows 10'un ki daha iyi olur. Falsey dedi: StartIsBack++ programı ile yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz programla Windows 10'un ki oluyor mu?
Furkan29482 dedi: Hocam bu Windows 7'nin başlangıç menüsü. Bence Windows 10 ununkini yapın. Bu program ile yapılabiliyorsa. Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyorsunuz Windows 10'un ki daha iyi olur. Falsey dedi: StartIsBack++ programı ile yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz programla Windows 10'un ki oluyor mu?
Furkan29482 Femtopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 132 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #6 PazaniL dedi: Doğru söylüyorsunuz Windows 10'un ki daha iyi olur. Dediğiniz programla Windows 10'un ki oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam bana sormadınız ama ben olmuyor diye biliyorum ama başka programlarda mevcut
PazaniL dedi: Doğru söylüyorsunuz Windows 10'un ki daha iyi olur. Dediğiniz programla Windows 10'un ki oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam bana sormadınız ama ben olmuyor diye biliyorum ama başka programlarda mevcut
PazaniL Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 846 Çözümler 3 7 Temmuz 2021 #7 Furkan29482 dedi: Hocam bana sormadınız ama ben olmuyor diye biliyorum ama başka programlarda mevcut. Genişletmek için tıkla... Bildiğiniz program var mı?
Furkan29482 dedi: Hocam bana sormadınız ama ben olmuyor diye biliyorum ama başka programlarda mevcut. Genişletmek için tıkla... Bildiğiniz program var mı?
Furkan29482 Femtopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 132 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #8 PazaniL dedi: Bildiğiniz program var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ben bulamadım doğrusu. Ancak biraz fazla araştırmayla bulunabilir
PazaniL dedi: Bildiğiniz program var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ben bulamadım doğrusu. Ancak biraz fazla araştırmayla bulunabilir
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 7 Temmuz 2021 #9 PazaniL dedi: Doğru söylüyorsunuz Windows 10'un ki daha iyi olur. Dediğiniz programla Windows 10'un ki oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Galiba olmuyor. Ama bir bakın. Çünkü çoğu program Windows 10'un tıpa tıp aynısını yapamıyor.
PazaniL dedi: Doğru söylüyorsunuz Windows 10'un ki daha iyi olur. Dediğiniz programla Windows 10'un ki oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Galiba olmuyor. Ama bir bakın. Çünkü çoğu program Windows 10'un tıpa tıp aynısını yapamıyor.