Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 6 Mart 2021 #1 Sorum başlıkta. Neden öyle oluyor? Fotoğraf aşağıda. Arkadaşlar acil yardım gerekiyor lütfen. @Yener K.
Sorum başlıkta. Neden öyle oluyor? Fotoğraf aşağıda. Arkadaşlar acil yardım gerekiyor lütfen. @Yener K.
KS KS Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 6 Mart 2021 #11 pcbozan23 dedi: Dediğim gibi Bios'a göre farklılık gösteriyor. Size bir kaç sorum olacak. Farklı kablo veya monitör denediniz mi? Windows açılıyor mu masaüstüne gelebiliyor musunuz? Ekran kartı yerine onboard'dan görüntü almayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Ekran kartım yok onboard ile kullanıyorum. Masaüstü girmiyor. Başka kablom yok. Artı 0 Eksi
pcbozan23 dedi: Dediğim gibi Bios'a göre farklılık gösteriyor. Size bir kaç sorum olacak. Farklı kablo veya monitör denediniz mi? Windows açılıyor mu masaüstüne gelebiliyor musunuz? Ekran kartı yerine onboard'dan görüntü almayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Ekran kartım yok onboard ile kullanıyorum. Masaüstü girmiyor. Başka kablom yok.
pcbozan23 Picopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 503 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #12 Faraenn dedi: Ekran kartım yok onboard ile kullanıyorum. Masaüstü girmiyor. Başka kablom yok. Genişletmek için tıkla... Format at o zaman. Artı 0 Eksi
Faraenn dedi: Ekran kartım yok onboard ile kullanıyorum. Masaüstü girmiyor. Başka kablom yok. Genişletmek için tıkla... Format at o zaman.
KS KS Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 6 Mart 2021 #13 pcbozan23 dedi: Format at o zaman. Genişletmek için tıkla... Zaten onu yapmaya çalışıyorum. Ama bu oluyor. Artı 0 Eksi
pcbozan23 dedi: Format at o zaman. Genişletmek için tıkla... Zaten onu yapmaya çalışıyorum. Ama bu oluyor.
pcbozan23 Picopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 503 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #14 Faraenn dedi: Zaten onu yapmaya çalışıyorum. Ama bu oluyor. Genişletmek için tıkla... Bios'ta boot menüsüne gir Usb'yi birinci sıraya al ardıdan kapat, kurulum Usb'sini tak ve aç kurulum olacak. Tam olarak ne sorun yaşıyorsun? Artı 0 Eksi
Faraenn dedi: Zaten onu yapmaya çalışıyorum. Ama bu oluyor. Genişletmek için tıkla... Bios'ta boot menüsüne gir Usb'yi birinci sıraya al ardıdan kapat, kurulum Usb'sini tak ve aç kurulum olacak. Tam olarak ne sorun yaşıyorsun?
KS KS Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 6 Mart 2021 #15 Arkadaşlar sorunu çözdüm. Windows 10 kurmak zorunda kaldım. Windows 8.1'e geçmiyor. Çabaları için @pcbozan23 çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Arkadaşlar sorunu çözdüm. Windows 10 kurmak zorunda kaldım. Windows 8.1'e geçmiyor. Çabaları için @pcbozan23 çok teşekkür ederim.