Windows 8.1 başlat ekranındaki kapama tuşu gitti

Bowser Koopa

Hectopat
Yer
Bowser's Castle
Selam, Windows 8.1 kullanıyordum format attım temiz Windows 8.1 kurdum. Ancak eskisi gibi başlat ekranın da kapama seçeneği yok.

ilk.png

Şimdi ise bu ikisi yok.

son.png

Ve herhangi bi' Windows programına girdiğimde eskiden imleci sağ üste getirdiğimde kapama seçeneği çıkıyordu veya alta götürünce görev çubuğu geliyordu, mesela kamerayı açtığımda dediğim oluyordu şimdi olmuyor, umarım anlatabilmişimdir bu güncellemeyle alakalı olabilir mi? Bu özellikler güncelleme ile mi geldi çünkü format attığım için hiçbir güncelleme yüklü değil. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

Selam, Windows 8.1 kullanıyordum format attım temiz Windows 8.1 kurdum. Ancak eskisi gibi başlat ekranın da kapama seçeneği yok.

Eki Görüntüle 708385

Şimdi ise bu ikisi yok.

Eki Görüntüle 708396

Ve herhangi bi' Windows programına girdiğimde eskiden imleci sağ üste getirdiğimde kapama seçeneği çıkıyordu veya alta götürünce görev çubuğu geliyordu, mesela kamerayı açtığımda dediğim oluyordu şimdi olmuyor, umarım anlatabilmişimdir bu güncellemeyle alakalı olabilir mi? Bu özellikler güncelleme ile mi geldi çünkü format attığım için hiçbir güncelleme yüklü değil. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

Alt F4 çekip kapatabilirsin veya kullandığın bilgisayar masaüstü ise güç düğmesine atayabilirsin mesela ben atadım basınca uyku moduna girmeyip kapanıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı