S sonkral24 Hectopat Katılım 14 Ocak 2014 Mesajlar 5 14 Ocak 2014 #1 Windows 8.1'e yeni geçtim, tam ayarları daha kavrayamadım. Genel özelliklerine hakim olsam da sorunum, sol alttaki başlat menüsüne tıkladığımda normal başlat menüsü gelmiyor, alt uygulamaları açıyor. Direkt normal menüyü nereden aktif etmem gerek ? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ocak 2014
Windows 8.1'e yeni geçtim, tam ayarları daha kavrayamadım. Genel özelliklerine hakim olsam da sorunum, sol alttaki başlat menüsüne tıkladığımda normal başlat menüsü gelmiyor, alt uygulamaları açıyor. Direkt normal menüyü nereden aktif etmem gerek ?
I IQRI Ziyaretçi 14 Ocak 2014 #2 O menü yok-kaldırıldı. Stardock gibi yan uygulamalar ile menüyü geri getirebilirsin.
S sonkral24 Hectopat Katılım 14 Ocak 2014 Mesajlar 5 14 Ocak 2014 #3 İyi olmamış öyleyse. Yahu benim burayla bir işim yok ki. Gerçi alttaki oka tıklayınca geliyor ama gereksiz olmuş bence. Cevabın için sağol. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ocak 2014
İyi olmamış öyleyse. Yahu benim burayla bir işim yok ki. Gerçi alttaki oka tıklayınca geliyor ama gereksiz olmuş bence. Cevabın için sağol.
albaywolf Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 3.526 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2014 #4 O simge pek bir anlam ifade etmiyor o yüzden ben çok gereksiz buldum 8.1'de. Açılışta direk masaüstü gelecek şekilde yapılandırabilirsin.
O simge pek bir anlam ifade etmiyor o yüzden ben çok gereksiz buldum 8.1'de. Açılışta direk masaüstü gelecek şekilde yapılandırabilirsin.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.503 Makaleler 35 Çözümler 78 14 Ocak 2014 #5 Yeniliklere ayak uydurmanız lazım.
A Agressive Hectopat Katılım 15 Ekim 2013 Mesajlar 142 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 14 Ocak 2014 #6 Görev Çubuğu Ve Görüntü özelliklerinden, sarı olan kısımdaki seçeneği kaldırın tamam diyip tekrar girin, başlat menusune.
Görev Çubuğu Ve Görüntü özelliklerinden, sarı olan kısımdaki seçeneği kaldırın tamam diyip tekrar girin, başlat menusune.
S sonkral24 Hectopat Katılım 14 Ocak 2014 Mesajlar 5 15 Ocak 2014 #7 Agressive dedi: Görev Çubuğu Ve Görüntü özelliklerinden, sarı olan kısımdaki seçeneği kaldırın tamam diyip tekrar girin, başlat menusune. Genişletmek için tıkla... Sağol kardeşim, dün yazım kuralları yüzenden ceza almışım. Teşekkür edememiştim. Teşekkürler cevabın için. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ocak 2014
Agressive dedi: Görev Çubuğu Ve Görüntü özelliklerinden, sarı olan kısımdaki seçeneği kaldırın tamam diyip tekrar girin, başlat menusune. Genişletmek için tıkla... Sağol kardeşim, dün yazım kuralları yüzenden ceza almışım. Teşekkür edememiştim. Teşekkürler cevabın için.