Ares 94 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2013 Mesajlar 1.260 Makaleler 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2013 #1 WİNDOWS 8.1 kullanıyorum, bilgisayarı 10-15 dakika kullanmayınca siyah ekrana geçiyor haliyle ama sonrasında ne fare ne de klavye ye basınca ekran gelmiyor. Mecburen POWER tuşuna basmak zorunda kalıyorum.
WİNDOWS 8.1 kullanıyorum, bilgisayarı 10-15 dakika kullanmayınca siyah ekrana geçiyor haliyle ama sonrasında ne fare ne de klavye ye basınca ekran gelmiyor. Mecburen POWER tuşuna basmak zorunda kalıyorum.
TC Ali Toplukaya Hectopat Katılım 20 Ağustos 2013 Mesajlar 135 Yer Antalya 1 Aralık 2013 #2 Güç ve uyku ayarlarından devre dışı bırakırsanız uyku moduna geçmez.
Birkay Levent Hectopat Katılım 1 Ağustos 2013 Mesajlar 49 1 Aralık 2013 #3 Bilgisayarın uyku moduna geçtiği için power tuşuna basmak zorunda kalıyorsun kardeşim, onu ayarlardan ayarlayabilirsin iyi forumlar. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Aralık 2013
Bilgisayarın uyku moduna geçtiği için power tuşuna basmak zorunda kalıyorsun kardeşim, onu ayarlardan ayarlayabilirsin iyi forumlar.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.460 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 1 Aralık 2013 #4 Güncel bios'un varsa güncelle. Güç ayarlarından hızlı başlat tikini kaldır, ekranın hangi süre içinde kapanacağını hiçbir zaman olarak değiştirin.
Güncel bios'un varsa güncelle. Güç ayarlarından hızlı başlat tikini kaldır, ekranın hangi süre içinde kapanacağını hiçbir zaman olarak değiştirin.