Windows 8.1 Bilgi kaybını önlemek için programı kapatın

BraveHeaTR

Megapat
Daha fazla  
Bilgi kaybını önlemek için programı kapatın ve bellek azaldı hatası alıyorum. Bazı oyunlarda, özellikle de Ark Survival Evolved'da başıma geliyor. Daha önceden açılmış bir konu varmış fakat uzun zaman olduğu için @THE_MILLER arkadaşımın koyduğu resim silinmiş sanırsam.
Sistem donanımlarım 8 GB RAM, Fx 8320 işlemci ve R9 285 ekran kartı.
Eğer mümkünse yardımcı olabilir misiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1 ' i DreamSpark' tan aldığım ücretsiz lisans ile kullanıyorum. 29 Temmuz'u beklemek zorundamıyım yoksa şuan resmi olarak Windows 10'a terfi edebilir miyim ? Forum'da Windows 10'a terfi etme rehberi veya benzeri bir rehber var mı ?

Zamanında Sosyal'e yükleme zorunlu olmadığından silinmiştir. Sanal belleği tümden kapatılım.

Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Sistem --> Gelişmiş Sistem Ayarları --> Gelişmiş sekmesi --> Performans --> Ayarlar --> Gelişmiş sekmesi --> Sanal Bellek --> Değiştir --> Tüm sürücülerde disk belleği boyutunu otomatik yönetin tikini kaldırın.

Oradan C:, D: gibi sürücülerin sırasıyla seçip "Disk belleği dosyası yok" kısmını işaretleyip "Ayarla" butonuna basın. Sonrasında tamam deyip çıkın.

Şayet yine aynı hatayı alırsanız bu sefer "Özel boyut" kısmından "Başlangıç boyutu"na 12288, "En büyük boyut"a 24576 girip "Ayarla" butonuna basıp çıkın.

Bu verilen adımları deneyip sonucu bildirin.

2 - 3 kere oyuna girip 30 dakika civarı oynadım. Aynı hata tekrar gelseydi çoktan gelirdi diye düşünüyorum. Yardımlarınız için çok teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı