bsenol Hectopat Katılım 4 Kasım 2014 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2015 #1 Merhabalar, bir kaç haftadır bilgisayarım kapattığımdan 10-15 dk sonra kapanmaya başladı. Bu duruma çözüm bulamıyorum ve bilgisayarım denetim masasından güncelleştirmeleri açmak istediğimde sadece o ekran donuyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2015
Merhabalar, bir kaç haftadır bilgisayarım kapattığımdan 10-15 dk sonra kapanmaya başladı. Bu duruma çözüm bulamıyorum ve bilgisayarım denetim masasından güncelleştirmeleri açmak istediğimde sadece o ekran donuyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
samet67671 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 4.639 Makaleler 25 Çözümler 6 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2015 #2 Uyumsuz program ya da driver kurulu mu kontrol et. Komut istemini aç, Sfc/Scannow komutunu gir, sonucu paylaş.
Uyumsuz program ya da driver kurulu mu kontrol et. Komut istemini aç, Sfc/Scannow komutunu gir, sonucu paylaş.
brltpc Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Şubat 2014 Mesajlar 1.846 Makaleler 31 Çözümler 2 Yer Artvin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Teknolojileri Bölge Uzmanı 27 Ocak 2015 #3 Sistem geri yüklemeyi dene sonra güncellemeleri kapat biraz kullan, güncelleme sonrası olabiliyor böyle şeyler. Sonucu paylaşırsın.
Sistem geri yüklemeyi dene sonra güncellemeleri kapat biraz kullan, güncelleme sonrası olabiliyor böyle şeyler. Sonucu paylaşırsın.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.499 Makaleler 35 Çözümler 78 27 Ocak 2015 #4 Komut istemcisini(cmd) yönetici olarak aç ve komutu gir: Kod:Panoya kopyala sfc /scannow Ardından şu komutları gir: Kod:Panoya kopyala dism /online /cleanup-image /scanhealth Kod:Panoya kopyala dism /online /cleanup-image /checkhealth Kod:Panoya kopyala dism /online /cleanup-image /restorehealth Bu işlemler bittikten sorna sistemi yeniden başlat. https://www.technopat.net/sosyal/ko...ns-optimizasyonu-yönergesi.93849/#post-616089 Windows Update Fix | Technopat Sosyal Bu adımları uygula.
Komut istemcisini(cmd) yönetici olarak aç ve komutu gir: Kod:Panoya kopyala sfc /scannow Ardından şu komutları gir: Kod:Panoya kopyala dism /online /cleanup-image /scanhealth Kod:Panoya kopyala dism /online /cleanup-image /checkhealth Kod:Panoya kopyala dism /online /cleanup-image /restorehealth Bu işlemler bittikten sorna sistemi yeniden başlat. https://www.technopat.net/sosyal/ko...ns-optimizasyonu-yönergesi.93849/#post-616089 Windows Update Fix | Technopat Sosyal Bu adımları uygula.