Exvaldo Femtopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #1 Bilgisayarı sıfırladım. Bilgisayarın tamire ihtiyacı var diye bir ekran geldi. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mayıs 2021
guneralp Hectopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 1.703 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Kavaklıdere, Ankara 11 Mayıs 2021 #2 Exvaldo dedi: Bilgisayarı sıfırladım. Bilgisayarın tamire ihtiyacı var diye bir ekran geldi. Genişletmek için tıkla... Onarıma mı? Keşke sıfırlama yerine direkt format atsaydınız. Genelde sıfırlama işlemi pek önerilmiyor.
Exvaldo dedi: Bilgisayarı sıfırladım. Bilgisayarın tamire ihtiyacı var diye bir ekran geldi. Genişletmek için tıkla... Onarıma mı? Keşke sıfırlama yerine direkt format atsaydınız. Genelde sıfırlama işlemi pek önerilmiyor.
HaErSwEcK Kilopat Katılım 16 Temmuz 2018 Mesajlar 217 Çözümler 1 11 Mayıs 2021 #3 Windows'u baştan temiz kurulum yapmalısınız. Ya da USB ile yapabilirsiniz. USB kurtarma sürücüsü oluşturun - Microsoft Windows Yardımı
Windows'u baştan temiz kurulum yapmalısınız. Ya da USB ile yapabilirsiniz. USB kurtarma sürücüsü oluşturun - Microsoft Windows Yardımı
rexashi Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.873 Makaleler 5 Çözümler 20 Yer Niğde Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 4300GE Crucial Ballistix 8x2 3200MHz B450M S2H Corsair CV550 550W Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #4 Temiz kurulum yapın.
I isimsizzbiri Femtopat Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #5 guneralp dedi: Onarıma mı? Keşke sıfırlama yerine direkt format atsaydınız. Genelde sıfırlama işlemi pek önerilmiyor. Genişletmek için tıkla... Ben de 8.1 kullanıyorum hiç memnun değilim az önce Google vs. çöktü hızlandırmak için format mı atmalıyım ya da başka bir öneri?
guneralp dedi: Onarıma mı? Keşke sıfırlama yerine direkt format atsaydınız. Genelde sıfırlama işlemi pek önerilmiyor. Genişletmek için tıkla... Ben de 8.1 kullanıyorum hiç memnun değilim az önce Google vs. çöktü hızlandırmak için format mı atmalıyım ya da başka bir öneri?
HaErSwEcK Kilopat Katılım 16 Temmuz 2018 Mesajlar 217 Çözümler 1 4 Ocak 2025 #6 isimsizzbiri dedi: Ben de 8.1 kullanıyorum hiç memnun değilim az önce Google vs. çöktü hızlandırmak için format mı atmalıyım ya da başka bir öneri? Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa Windows 8.1 çıkmış en kötü işletim sistemidir Windows 8'e düşürmenizi ya da sistem özelliklerinize göre Windows 10'a yükseltmenizi tavsiye ederim.
isimsizzbiri dedi: Ben de 8.1 kullanıyorum hiç memnun değilim az önce Google vs. çöktü hızlandırmak için format mı atmalıyım ya da başka bir öneri? Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa Windows 8.1 çıkmış en kötü işletim sistemidir Windows 8'e düşürmenizi ya da sistem özelliklerinize göre Windows 10'a yükseltmenizi tavsiye ederim.