Windows 8.1 Bilgisayarın Yavaşlamaması İçin Ne Yapmalıyım?

Berk Çağan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Windows 8.1 32 bit kullanıyorum. 2gb Ramim var. i3 İntel işlemcim var. Norton ve Kaspersky internet security versiyonlarını kullanmıştım fakat bilgisayarımı kastığını gördüm. Ben sadece belli bir torrent sitesinden oyunlar indiriyorum. Çok dikkatli bi kullanıcıyım sadece popüler sitelerden bişey indiririm fakat torrent sitesinde ne olacağı belli olmaz. Sürekli oyun oynayan birisiyim bu yüzden antivirüs kullanmasam bişey olur mu? Bir de Malwarebytes programı var işe yarıyor mu sitemi kasıyor mu?

Norton kasmaz ya. Bu arada sisteme belirli aralıklarla bakım yapın. Güçlü bir antivirus kullanın.

Norton kasmaz ya. Bu arada sisteme belirli aralıklarla bakım yapın. Güçlü bir antivirus kullanın.
Nortonun veya herhangi bi antivirus programinin yanina malwarebytes programi kurmak gereklimidir yani ayni islemimi yapiyolar yoksa malwarebytesin gorevi ayrimi ve ise yariyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arada sırada belirttiğin programla tarat. Açık kalmasın.

ben torrent'in dibine vuran bir kullanıcı olarak antivirüs kullanmıyorum şahsen. hangi antivirüs'ü denediysem sistemi kağnıya çevirdi. ayrıca torrentte denildiğinin aksine hiç virüsle karşılaşmadım. popüler torrent yükleyicilerinin torrentlerini kullanırsanız, virüslerle karşılaşmazsınız. tabii bu size kalmış. ben 6gb ram i5 işlemci ile bu sorunu yaşıyorum sizde 2gb ve i3 var. sisteminizi kasabilir.

ayrıca norton ile ilgili ufak bir not: norton sistemi kasıyor arkadaşlar. kaspersky veya bitdefender kadar değil tabii ki ama yine de hissediyorsunuz yavaşlamayı. aklınızda bulunsun.

Malwarebytes premium kullanmıyorsan sadece tarama yapabiliyorsun cok sık güncelmesi oluyor.Arkaplanda çalışmadıgı için kasmaz.İndirdigin dosyaları tararsın başarılı bir program.

Avast antivirus u kullanabilirsin ben tlaunher yüklerken yüklendi o zamandan beri Avast'tan memnunum.
Hem web de gezinirken hem de virüslü bir dosya olduğunda karantinaya vs. atıyor. Bu Konuda Mükemmel Bir Antivirus Öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…