Windows 8.1 "bilgisayarınız hata ile karşılaştı" hatası

519552

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, geçen pazar bilgisayarımı Windows 10'dan 8.1'e çevirdim ve şimdi tekrar Windows 10'a geçmek istedim. Bilgisayarı yeniden başlatmak istediğimde güncelleme olduğunu fark ettim ve sayının 122'ye gelmesini beklemek çok zamanımı alacağı için kendimi uyanık zannederek bilgisayarı kapattım ve açtım. Boot menüsüne gittim ve Windows 10'u seçtim. Uslu uslu beklerken hata verdi. Birkaç kez daha denedim ama her seferinde hata verdi. Sonunda "bir 8.1'e dönelim geri" diyerek bilgisayarı yeniden başlattım. Windows logosu geldi ve "bilgisayarınız hata ile karşılaştı" dedi ve tekrar tekrar yeniden başladı. Ne yapmalıyım?

Temiz kurulum.

USB'niz hatalı veya bozuk olabilir. Tekrar hazırlayın.

Bilgisayarı açamıyorum.

Hocam flash belleğim Dual bootlu 8.1 ve 10 var 8.1'i kurdum flashdan tekrar 10'a geçmek istiyorum fakat kurulum sırasında ve masaüstü açılışı sırasında mavi ekran yiyorum Windows logosunu gördükten sonra sorunum bu.

Ne yapmalıyım arkadaşlar fikri olan var mı?

Hocam flashı tekrar hazırladım fakat hata aynı.

Arkadaşlar Microsoft'un resmi sayfasında soru soramıyorum hata veriyor fakat buradan da cevap alamıyorum yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım mavi ekran sorunu için?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…