Windows 8.1 .bin dosyasını not defteri ile açma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

skunkfu422

Hectopat
Başlıktan anlayacağınız üzere böyle akıllılık ettim, resim altta.

Bilen çok çabuk yardım edebilirse çok güzel olur, NFS rivals kuracağım çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
.bin dosyaları ile bir işiniz yok, exe yani uygulama dosyasını çalıştırmanız yeterli.

Ben de ilk başta öyle düşündüm zaten ama o kurulum dosyası açılmıyor ve bu .bin uzantılı dosyaların not defteri ile açılması çok sinirimi bozuyor. Geçici değilde tam bir çözümü olan varsa anlatsın lütfen.

.bin uzantılı dosyalar kurulum programlarının veri dosyalarıdır, .bin dosyasını açmak hiçbir işinize yaramayacaktır!

Kusura bakmayın ama bana durmadan çözüm harici şeyler söylüyorsunuz.

1)Setup açılmıyor zaten. Açılsa ben buraya bir şey yazmam.
2)Benim burada ki sorunum bin dosyasının not defteri harici eski haline getirememem. Lütfen bu sorun üzerine yoğunlaşın.

Klasör seçeneklerinden uzantıları aktif edin o dosyalarda ki .txt yi .bin olarak değiştirin.

Sana deminden beri diyor ki adam BIN dosyasını açmak bir işine yaramayacak ama sen halen daha bana çözüm sunun diyorsun. BIN dosyasını not defteri ile açsan bile bir işine yaramayacak. İçindeki bilgiler sıkıştırılmış veridir ve hiçbir işine yaramaz.

Setup çalışmıyorsa yönetici olarak çalıştır. Olmadı mı? O zaman oyunu orijinal al.

Dur tahmin edeyim, oyunu kurmak isterken bin uzantılı dosyaları açmaya kalkıştın ve daha sonra da not defteri ile açmaya çalıştın ve bu sorun oluştu. The_MILLER'ın dediğini yap istersen fakat setup dosyasını yönetici modunda açman çözüme kavuşmanı sağlayacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…