M Mistiktuzluk Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2023 #1 Merhaba. Windows 8.1'de Bluetooth kısmında cihazımı kaldırmak istiyordum fakat "cihazınız kaldırılamadı" diye bir sorunlar karışılaştım yardım olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mayıs 2023
Merhaba. Windows 8.1'de Bluetooth kısmında cihazımı kaldırmak istiyordum fakat "cihazınız kaldırılamadı" diye bir sorunlar karışılaştım yardım olabilir misiniz?
4 439902 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3.368 Çözümler 17 11 Mayıs 2023 #2 Windows 10 8 veya 7 İşletim Sisteminde Bluetooth Aygıtı Kaldırılamıyor. - Codeturkiye.com Bluetooth cihazını kaldıramıyorsanız veya Windows tarafından algılanmayan bir Bluetooth Cihazını yeniden eşleştirmek istiyorsanız, sorunu www.codeturkiye.com Belki yardımcı olur. Artı 0 Eksi
Windows 10 8 veya 7 İşletim Sisteminde Bluetooth Aygıtı Kaldırılamıyor. - Codeturkiye.com Bluetooth cihazını kaldıramıyorsanız veya Windows tarafından algılanmayan bir Bluetooth Cihazını yeniden eşleştirmek istiyorsanız, sorunu www.codeturkiye.com Belki yardımcı olur.