G garagalem Hectopat Katılım 31 Temmuz 2014 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2014 #1 Bootsuz direk setupdan kurabileceğimiz windows 8 var ise verebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2017
AC/DC Kilopat Katılım 15 Eylül 2013 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2014 #2 O şekilde kurabilirsiniz ama Windows üstüne windows kurmak gibi olur. Yani bilgisayara 2 işletim sistemi yüklemek gibi. Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları Buradan dosya kaybetmeden yükseltme ile W 8.1 kurabilirsin. Temiz kurulum içinse rehber mevcut.
O şekilde kurabilirsiniz ama Windows üstüne windows kurmak gibi olur. Yani bilgisayara 2 işletim sistemi yüklemek gibi. Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları Buradan dosya kaybetmeden yükseltme ile W 8.1 kurabilirsin. Temiz kurulum içinse rehber mevcut.
Uğur Ç. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Ağustos 2013 Mesajlar 1.865 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endüstri Mühendisi 4 Ekim 2014 #3 Flash belleğe iso dosyasını yazdırıp bilgisayarda setup dosyasını çalıştırıp yükseltme işlemini gerçekleştirebilirsin. Hiçbir sorun olmaz.
Flash belleğe iso dosyasını yazdırıp bilgisayarda setup dosyasını çalıştırıp yükseltme işlemini gerçekleştirebilirsin. Hiçbir sorun olmaz.
G garagalem Hectopat Katılım 31 Temmuz 2014 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2014 #4 E işte o bilgisayarda setup dosyasını nasıl çalıştırıcam? ISO'yu yükledim tamam da setup diye bişey yok ki. O indiriliyor sadece, ISO'nun yanında gelmiyor. Bu arada boot etmeden anlamıyorum Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2017
E işte o bilgisayarda setup dosyasını nasıl çalıştırıcam? ISO'yu yükledim tamam da setup diye bişey yok ki. O indiriliyor sadece, ISO'nun yanında gelmiyor. Bu arada boot etmeden anlamıyorum
cynox06 Hectopat Katılım 27 Temmuz 2014 Mesajlar 298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2014 #5 İso dosyasını daemon toolsa tanıtıp kurabilirsiniz.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.509 Makaleler 35 Çözümler 78 4 Ekim 2014 #6 İndirilen .iso dosyasına sağ tıklayıp Winrar ile bir klasöre çıkart. Setup.exe'ye tıkla. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2017
zeynepiremo2 Decapat Katılım 22 Temmuz 2018 Mesajlar 1 8 Ağustos 2018 #7 YouTube’da var mesela adamlar disk bölüp ona kuruyorlar sonra bir program ile Windows açılırken o kurulum dosyası yazıyor
YouTube’da var mesela adamlar disk bölüp ona kuruyorlar sonra bir program ile Windows açılırken o kurulum dosyası yazıyor