Windows 8.1 Bu Bilgisayara Takılan USB Bozuk Hatası

Alonly

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Windows 8.1 kullanıyorum. Samsung harddiski USB'ye taktığımda ''bu bilgisayara takılan en son USB bozuk olduğundan Windows USB'yi tanımıyor'' diye saçma bir hata alıyorum ve harddisk bozuk değil. Bu konuda garanti verebilirim çünkü Windows 7' de sorunsuz çalışıyor ama Windows 8.1 harddiski tanımıyor. Önceki USB bozuk çıktıysa bundan banane arkadaş anlamadım gitti. Nasıl bir mantıktır bu? Evet, Windows 8.1'i övenler konuşabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun Windows 8.1 ile alakası ne? Senin övmemek için sebebin ne? Biraz da ben soru sorayım. Aygıt yöneticisini aç, eski driverını kaldır. HDD'in takılı olmasın, kaldırma tamamlandıktan sonra PC'yi yeniden başlat ve HDD'yi tak. Düzelecektir büyük olasılıkla.

Demek istediğim, daha önce Windows 7'de böyle bir sorun almamış olmam. İlk defa Windows 8.1' de denk geldim bu soruna. Ayrıca bir sürü USB kök hub ve evrensel denetleyiciler var. Hangilerini kaldıracağım? İntel'in ICH10 ailesine bağlı 7 tane denetleyici var.

Hepsini kaldırabilirsiniz. Sistemi yeniden başlattıktan sonra otomatik olarak kullanımda olanlar yüklenecektir. Eksikleri İobit driver booster ile veya Intel® Download Center adresinden tamamlayabilirsin.

Olmadı dostum. Hepsini kaldırdım dediğin gibi ama yeniden başlattıktan sonra tekrar geldi hepsi. Başka bir çözümü var mı aklına gelen? A request for the USB device descriptor failed sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43) İngilizce açıklaması altta yazıyor normalde. Aygıt yöneticisi açıklamalar kısmında.

Ben bir daha denemedim yukarıda arkadaşın söylediğini çünkü işim biraz başımdan aşkın depolama birimlerini hard disk veya flash gibi taşınabilir depolama birimlerini kullanamıyorum ama tableti çalıştırıyor portlar.

Arkadaşlar sorun hakkında yardımcı olabilecek var mı?Win 8.1'e laf attım ama şüphelenmeye başladım aynı hata win 7'de de gelmeye başladı ve bu hatayı sadece harddiski taktığımda alıyorum.Ek olarak hardiski yere düşürme ters çevirme baskı uygulama gibi eziyetlere maruz bırakmadım.Gayet temiz kullanıyorum ama çalışmıyor.Aklıma sadece harddisk kutusuyla ilgili sorun olabileceği geliyor.Onun dışında herşeyi denedim.Kayıt defteri değerleri, usb stor.inf dosyalarını güncelleme veya elektriği tamamen kesme gibi.Çözüm üretebilecek yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…