Windows 8.1 Bu Disk GPT Düzenindedir Hatası

BarkınArga

Megapat
Daha fazla  
Recep abinin verdiği linkten indirdim ve UEFI için GPT biçminde USB'me yazdırdım. Fakat bu hatayı veriyor:

Bu Disk GPT Düzenindedir diyor, kuramıyorum. Ayarlarda CSM var onu açmıyınca USB'mi görmüyor. Açınca legacy first boot prioority, boot mode ise otomatik. Nasıl yapsam kurarım? Bide ben windows 8.1 kurup aldığım zamanki haline sıfırlıycam. Yani UEFI ile kurmasam windows sıfırlarsam ile kökten sıfırlarsam BIOS ayarları da düzelir mi eskisi gibi ?

@Recep Baltaş @Ali Güngör

Shift+f10'dan disk 0'ı seçtim clean dedim. Kurulumda oem için ayrılan alanlar yoktu tek disk vardı. Ben geri yükliycektim artık olmaz mı ? İstesemde fabrika ayarlarına dönmez mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
UEFI kurulum için UEFI boot etmen gerekli. Bunun içinde Boot menüsünden önünde UEFI yazan USB bellek girsini seçmen gerek:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı