Windows 8.1 Bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor

Daha fazla  
Ben bir kere daha bu hatayı aldım. Win 8.1 de hata da denilmez aslında galba virüs fakat pc daha 2 gün önce formatladım. Bir daha format atmak istemiyorum. Çok para da alıyolar. Param da yok. Lütfen yardımcı olursan sevinirim. Recep abi bütün programlar açılmıyor ve bazılar yönetici olarak açılıyor. Yardımcı olursan sevinirim çok sıkıldım bu hatadan yine aynisi oldu . Bunun bir çözüm yolu yok mudur abi lütfen yardımcı ol.
Advanced virüs programı nı indirdim pc'de virüs oldugun düşündüm pc'yi tarattiktan sonra bu şekle girdi. Lütfen yardımcı olun görev yönetici denetim masası falan açılmıyor.

hata.png
hataa.png
Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
ASC bir anti virüs değil. Öte yandan güncel sürümünü de kurmamışsın. Güncel olmazsan hatalar peşini bırakmaz. Buradaki imaj ile temiz kurulum yap:

Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları

Komut İstemi'ni yönetici olarak çalıştırıp komutu da girebilirsin:
Kod:
 sfc /scannow
Ya da yeni bir kullanıcı hesabı oluşturup ona geç.

Sisteminde ciddi zararlı yazılımlar ve bozukluklar olduğu için onarım kısmını geç. System Care zaten sistem ayarlarını iyice bozmuştur.

İlk öneri olan temiz bir Windows 8.1 kurulumu yap. Ardından kaliteli bir antivirüs yazılımı satın al veya kaliteli ücretsizlerden birini kullan. Crackli kullanma.

öncelike teşşekürler dediklerinizin aynisini yaptım temiz bir win kurulumu yaptım birde lisanlı virüs programı kullanıyorum su anda win 10 idirdim pc de yuklenıyor nasıl bir kurulum olacak ? usb bellek falan gereklimi veya da dosyalarım silinecekmi ? yardımcı olurmusunuz ? lütfen

öncelike teşşekürler dediklerinizin aynisini yaptım temiz bir win kurulumu yaptım birde lisanlı virüs programı kullanıyorum su anda win 10 idirdim pc de yuklenıyor nasıl bir kurulum olacak ? usb bellek falan gereklimi veya da dosyalarım silinecekmi ? yardımcı olurmusunuz ? lütfen
Technopat.net te bu sorularınızın hepsi var araştırmanızı tavsiye ederim.

Windows 8.1 temiz kurulumundan bir farkı yok. Aynı şekilde Windows u kurabilir yada yükseltebilirsin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı