Windows 8.1 Bu Uygulama Kapatıldı ve Bilgisayarınızı İzlemiyor

Furkan Efe

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Alanya / Antalya
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Dün gece Windows 8.1 kurdum orjinal kurulum yaptım yani. Fakat sistemde garip garip şeyler oluyor, mesela deskop.ini ve Thumbs.db gibi gizli dosyalar oluşmaya başladı. Bunları gizli dosyalar sekmesini kapattığım zaman kayboluyor ama asıl önemli olan konu şu..

Norton Internet Security kullanıyorum yine orjinal program ve bunun yanında Malwarebytes Anti-Malware kullanıyorum ama sistem şu hatayı veriyor,

ekrangrnts.png

Acaba bu neden kaynalanıyor olabilir tekrar Windows'u kurmam mı gerekli

Antivirüs ve Firewall kullandığın için Defender deaktif kalır. Bu gayet doğaldır.

Hocam bende öyle düşündüm Malware yi kaldırdım pc yi kapatıp açtım yine aynı sorun devam ediyordu...

Zararlı yazılım bulundu diyor. Ayrıntılarda bir şey gözükmüyor mu ? Temiz kurulum yapıp böyle bir şeyle karşılaşman ilginç. Nerden yükledin ?

ESD klasörünü boot edip usb den kurdum hocam Windows 8 Pro yükseltmesinden Windows 8.1 geçiş yaptım. Ayrıntılara ve sistemi temizle butonuna bastığımda da aynı pencere açılıyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı