Windows 8.1 Bütün Güncellemeleri Kaldırsak Ne Olur?

30716

Kilopat
Makaleler
8
Merhabalar,

Ben oldum olası windows updatelere karşı çıkan biri olmuşumdur. Ne zaman update yapsam bilgisayarda bir sıkıntı çıkıyor çünkü. Windows nasıl olduysa kendi kendine güncelleme denetlemiş ve bilgisayarı kapattığımda zorla bu güncellemeleri kurmuş bulundu.

Bilgisayarım zaten 3 aylık. Yani toplamda 54 güncelleme kurulmuş gözüküyor. Güncellemelerden önce pc de bir sorun yoktu fakat bilgisayarda açılışta bir yavaşlık söz konusu.

Sorum şu: Bütün bu güncellemeleri silsem ne olur?

Windows güncelleştirmelerini yüklemez isen sistem açıkları kapanmaz yani windows güncelleştirmeleri boşuna koymuyor sistemin açıkları kapanması ve daha stabil çalışması için yapıyor. Günceleme yaptıktan sonra bilgisayarın yavaş açılıyorsa büyük bir ihtimal hdd kullanıyorsundur. Eğer öyleyse defrag yapıp sistem açılışındaki gereksiz programları kapatarak sistemi hızlandırabilirsin. Bunu windowsun kendi araçlarıyla da yapabilirsin veya interneten özel olarak sistem optimizasyonu için program indirebilirsin.

Daha stabil çalışacak diye yüklediğim güncellemeler sistemi yavaşlatıyor işte sorun orada. Evet HDD kullanıyorum. Bu sitedeki yönergelere göre bütün bu işlemleri zaten uyguladım.

Eğer kaldırırsan güncelleştirme yapılmayan xp gibi kullanırsın

Windows Güncellemeleri ile bir alakası olacağını sanmıyorum. Eğer yavaşlatma gibi bir sorun olsaydı Windows çıkarmazdı zaten neden kendi yaptığı işletim sistemini kötüleştirsin? Arkadaşların dediği gibi diskini birleştir ve CCleaner ile temizle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…