Lawst2 Hectopat Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2014 #1 Merhaba arkadaşlar format atarken c ye çok az yer ayırmışım. D fazla oldu. Bi 60 gb lık d den bölüm aldım ayrılmış olarak ama bunu c ye ekliyemiyorum. Birimi genişlet şıkkı yanmıyor yardımcı olur musunuz ? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2014
Merhaba arkadaşlar format atarken c ye çok az yer ayırmışım. D fazla oldu. Bi 60 gb lık d den bölüm aldım ayrılmış olarak ama bunu c ye ekliyemiyorum. Birimi genişlet şıkkı yanmıyor yardımcı olur musunuz ?
AC/DC Kilopat Katılım 15 Eylül 2013 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2014 #2 Disk Yönetimin den C bölümüne sağ tıklayın ve Birimi genişlete basın. Daha sonra istediğiniz kadar genişletebilirsin.
Disk Yönetimin den C bölümüne sağ tıklayın ve Birimi genişlete basın. Daha sonra istediğiniz kadar genişletebilirsin.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 29 Kasım 2014 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Lawst2 Hectopat Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2014 #4 Birimi genişlet butonu pasif sorunda bu. Yan yana değiller ondan olabilir mi acaba ?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 29 Kasım 2014 #5 Birleştireceğiniz sürücülerin alt alta ya da yan yana olması gerekli. Arada bir bölüm olduğundan dolayı pasif durumdadır.
Birleştireceğiniz sürücülerin alt alta ya da yan yana olması gerekli. Arada bir bölüm olduğundan dolayı pasif durumdadır.