Çözüldü Windows 8.1 Casper PC Bios'a Girmiyor ?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yunus Emre Koç

Hectopat
Yer
Çerkezköy
Daha fazla  
Merhaba Techopat'taki dostlarım. Sorunum şu: bem win 8.1 format atmadan önce windows 7 kullanıyordum, Delete'ye basınca BIOS'a girer, Esc'ye basınca boot menüsüne girerdi. İşte windows 8.1 iso sunu yazdırdım ettim falan format atım ama şimdi tekrar format atacağım ama deleteye basınca ne bios'a esc ye basıncada boot menüsüne girmiyor. F2 vb tuşları denedim olmadı sorun nedir ? Yardım edin nolur

• Formatı boot menüsünden attım !
  • Anakartım : Foxcoon
  • Pc : Casper

Son düzenleyen: Moderatör:
F8 F10 tuşlarını denedin mi ?

Normalde delete ile esc olmayacak mı ?

Formatı ben boot menüsünden attım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer bütün tuşları denediysen bios pilini çıkar. 30 saniye falan bekleyip geri yerine tak bios sıfırlanacaktır. Birde bu şekilde girmeyi dene bendede girmiyordu böyle yapınca düzeldi.

Fast boot menüsü açık olabilir. Anakartının modeli MSI ise MSI Fast Boot Utility, Asus ise ASUS Fast Boot Utility'yi indirerek fast boot tikini kaldırırsanız bilgisayarı açarken Bios' a girebilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…