Uyurgezegeze Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2014 Mesajlar 1.008 Makaleler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2014 #1 Herkese merhaba. Bilindiği üzere @Recep Baltaş Windows 8.1 indirmeyi bize göstermişti. Ben de internette gezinirken bunu buldum: Microsoft Windows 8.1 Professional 32/64 Bit CD-KEY GLOBAL - Buy cheap - G2A.COM Bilindiği üzere Windows'u yüklerken size Cd-Key'i soruyor, hem orjinal olsun hem de ucuz olsun derseniz burası bence güzel.
Herkese merhaba. Bilindiği üzere @Recep Baltaş Windows 8.1 indirmeyi bize göstermişti. Ben de internette gezinirken bunu buldum: Microsoft Windows 8.1 Professional 32/64 Bit CD-KEY GLOBAL - Buy cheap - G2A.COM Bilindiği üzere Windows'u yüklerken size Cd-Key'i soruyor, hem orjinal olsun hem de ucuz olsun derseniz burası bence güzel.
DJ Rush Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Mart 2014 Mesajlar 1.680 Makaleler 4 Çözümler 5 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2014 #2 Her yerden key alınmaz. Dikkatli olmalısın. Ucuz diye aldanmayın.
Atem Kaner Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Haziran 2012 Mesajlar 1.972 Makaleler 3 10 Ağustos 2014 #3 DJ Rush dedi: Her yerden key alınmaz. Dikkatli olmalısın. Ucuz diye aldanmayın. Genişletmek için tıkla... Hayır. G2A güvenli, tarafımdan onaylı. Ama bazı kullanıcılara dikkat!
DJ Rush dedi: Her yerden key alınmaz. Dikkatli olmalısın. Ucuz diye aldanmayın. Genişletmek için tıkla... Hayır. G2A güvenli, tarafımdan onaylı. Ama bazı kullanıcılara dikkat!