Merhabalar arkadaşlar, ben Windows 8.1 kullanıcısıyım, bilgisayarımda fazla gereksiz dosyalar bulunmakta. CD. DVD'siz format atmak mümkün müdür mümkünse benimle paylaşır mısınız? Teşekkür ediyorum, iyi günler.
Maalesef mümkün değil. Sadece Windows 10 Yükseltme Aracı ile bilgisayarınızı Windows 10'a tüm dosyaları silerek yükseltebiliyorsunuz ama o da ne kadar sağlıklı bilmiyorum.
Windows 8.1'de Win+C yap> daha sonrasında ayarlara bas> bilgisayar ayarlarını değiştir> daha sonrasında güncelleştime ve kurtarma> her şeyi kaldırına bas.
Windows 8.1'de Win+C yap> daha sonrasında ayarlara bas> bilgisayar ayarlarını değiştir> daha sonrasında güncelleştime ve kurtarma> her şeyi kaldırına bas.
Aslında GPT (Legacy kurulum yapılacak ise MBR) bir diske FAT32 birim açıp içine Windows ISO dosyasını çıkartıp o diski boot edip format atmak mümkün, üşenip çoğu kez öyle format atmıştım.