Windows 8.1 Çİft Çalıştırma Sorunu

Furkan Aykac

Hectopat
Windows 8.1 enterprise sürümünü Asus N53SV bilgisayarıma hdd'nin d ve 25 gb lık recovery kısmını silmeden kurdum bazı sorularım var.

1. Bunun sebebi windows 8.1 olduğunu sanmıyorum ama yine burdan diğer sorunlarımla beraber sorma gereksinimi duydum Gt540m ekran kartında 327.23 sürümü driverlarında grid2 başta olmak üzere sıkıntsız çalışırken 332.21 ekran kartına güncellediğimden beri bilgisayarım ciddi şekilde fps atlayarak çalıştırıyor sebebini halen bulamadım. Bazı oyunlarda G27 yi bağladıktan sonra takılmalar oluyor ama çözümünü halen bulamadım.

2. İşlemlerle ilgili bazı sıkıntılarım var daha önce olmamıştı her çalıştırılan program çift şekilde çalışyor anlamadığım bir şekilde

3. https://www.technopat.net/forum/win...64-bit-tum-surumler-birarada-yandex-disk.html bu linkteki 2014 ocak güncel linkini kurdum bilgisayarın güncellemelerini yaparsam sahte olduğu anlaşılabilir mi yapmalımıyım güncellemelerini? Kmspico aktivasyonunu yaptım. sıkıntısız çalışırken dert almak istemiyorum

Sorularım bunlar şimdiden teşekkür ederim.

Diğerlerini bilemiyorum ama 3. sorunun cevabı olarak hiçbir sıkıntı yaşamayacağını söyleyebilirim.

Diğerlerini bilemiyorum ama 3. sorunun cevabı olarak hiçbir sıkıntı yaşamayacağını söyleyebilirim.
Teşekkür ederim

Birde sormayı unuttum bir durum daha var. Win7 de D olarak gösterilen hdd'nin 2. bölümü şuan F olmuş harici hdd E olmuş ve Dvd Rw D olmuş neden böyle bir düzen oldu anlamadım el alışkanlığı olduğu için kod yönlendirmelerini hep d'yi gösteriyordum f şuan biraz sıkıntı yapyor çözüm için bildiğiniz birşey varmı?

Bende temiz kurulum yapıp 8.1 yüklediğimde D olmuş E Benim açımdan pek önemi yok. Windows 8 böyle yapıyor sanırım.

- - - Güncellendi - - -

Çözüm olarak ''Başlat logosuna sağ tık/Bilgisayar yönetimi/Disk yönetimi/Değiştirmek istediğin bölümün üzerine sağ tıkla/Sürücü Harfi ve Yolu değiştir'' ile harf ataması yapabilirsin.

Her programda olmuyor ama Norton'da aynı durumu bende yaşamıştım. Program kısayollarını herhangi bir klasör içine atmayın. Direkt masaüstü'nde kalsın. Sırf o nedenle Norton İnternet Security'yi kaldırıp Webroot SecureAnywhere kurdum. Bende de masaüstü düzenli olsun isterim hep. Simgeleri klasör oluşturup onun içine atarım. Aynı durum onda da oluşunca özellikle antivirüs kısayollarını direkt masa üstünde tutuyorum. Sizde böyle bir durum mu yoksa başka bir sıkıntı mı var tam bilemem tabi.

Kesinlikle halloldu bu şekilde teşekkür ederim

Dostum Keşke dediğin gibi olsa daha 5 aylık lisansımda var

Benim 300 günlük 3 kullanıcı lisansım var. Ama sadece bu nedenle kullanmıyorum Bende bilgisayarı kapatıp açınca düzeliyordu ama sonra yine tekrar oluyordu.

Trend micro internet securty de var ama kendine hayrı yok herhalde ben bitdeffender'ı lisanslı alıcam hem telefonumda hemde tabletimde rahat rahat kullanıcam Grid 2 de bişey farkettim normal şekilde klavye ile oynarken sıfır kasma ama g27 bağladığımda ciddi şekilde kaslıyor. Logitech Game Profiller sanırım Windows 8'e göre uyumlu ama 8.1'e göre uyumlu değil. Bugün g27'yi çalıştırırkende baya zorlandım herhalde o kastırıyor. Win7 de de sistem iyice şişmişti o yüzden kasıyordu ama herhalükarda logitech'e yakıştıramadım 8.1 e göre game profiller çıkarmalılardı. En pahalı ürünlerinden birini almışım ama win8.1 de kullanamıyorum olacak iş değil...

2. İşlemlerle ilgili bazı sıkıntılarım var daha önce olmamıştı her çalıştırılan program çift şekilde çalışyor anlamadığım bir şekilde
Norton 360 bende de aynı şekilde çalışıyordu yani çift olarak ama hiç sorun çıkarmamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…