Windows 8.1 çökme sebebi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

AHİT19

Hectopat
Yer
Türkiye Kütahya
Daha fazla  
Ben Windows 8,1 indirdim. İçinde 8,1'in birçok sürümü var enterprice falan gibi. Bilmiyorum Windows'tan mı değil mi Windows'um çabuk çöküyor. 1 ayı zor çıkarıyor. 5-6 gün sonra bazı programlar geç açılıyor. Reset attığımda da ya donuyor ya da yarım saat öyle dönüp duruyor. Bildiğim tüm en iyi antivürüslerle tarattım hem yazdığım hemde flash bellek deki Windows'u diyorum virüs taramasında yalnız kmspıco da virüs buldu. O da sanırım Windows'u orjinal gibi yapıyor. Çökme nedeni nedir. Şimdiden herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çökme derken yani format attık dan 10 15 gün sonra ağırlaşma donma birde malwarebytes antivürüs ve başkası varsa bunlar ya sıradan çıkıyor yanı artık ne yaparsan açılmıyor. Hem yazdığım hem flash bellek deki Windows'u bildiğimiz tüm antivürüslerle tarattım ama nafile kmspico virüs buluyor o da tam vürüs değil.

Öyle değil çöktük den sonra yaptım. Yani antivirüsleri çökmeden 1 tane antivirüs vardi. Comodo ve yanında malwarebytes. Malwarebytestin de tüm korumaları açıktı. Technopat da bir keresinde acık olur mu diye sordum evet dediler.

2014-06-17 15-29-47 Ekran görüntüsü.png
2014-06-17 15-31-55 DirectX Tanı Aracı.png

Kardeşlerim ben bu Windows'u indirdim. Flaşa da çekeceğim. Eğer yükleme yaparsam yükleme sırasında aktivasyonu sonrada ya saklayıp, kmspıco ile orjinale yakın yapabilir miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı