Windows 8.1 Çöktü

ulfamet

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar, Normal oyunumu oynuyordum.(CS:GO) sonra biraz internette gezdim. Ve sonrada CS:GO Açık iken Sistemimi kapattım. Ve Herhalde Tam emin değilim. HARD DİSK'e birşey oldu. Bir kere daha bu olmuştu, Bilgisayarcıya götürdüğümde çöktü diyip benden 30 TL almıştı. Ben para vermek istemiyorum. Ne yapacağım? Yardım edermisiniz Recep,Ali abi.. Yazım yanlışım varsa kusura bakmayın. Bu Arada Refresh Sistem felan diyince DVD istiyor Lakin bende WİN8.1'in DVD si yok. RTM indirmiştim. Flashımdada yok ben normal kurdum yani. Ne yapabilirim? Arızayı bir an önce halletmem lazım. Bide bilgisayarcının çöktüğü dediği zamanda üzgün yüz ifadesi çıkıyordu. Bunda çıkmıyor en sonda. Zaten oda 1-2 saniye gözüküyordu.
EDİT: Başlığı değiştirebilirsiniz. ''WİN8.1 Prepairing Automatic Repair Sorunu''
@Recep Baltaş @Ali Güngör @MF @son_goku

Arkadaşlar sorunu flash belleğe win8.1 i boot etmekte buldum. Boot edip repair yaptim sorun cozuldu konu kilit lutfen. Fakat mobilden yazdim yazim yanlisi icin kusura bakmayin iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…