Windows 8.1 Çok Dilli Lisans 30$

kansavkaplan

Hectopat
Öncelikle belirteyim Recep Bey bu konuyla ilgili foruma konu açmamı söyledi ve açıyorum.

Ben Windows 8.1 kurmak istiyorum fakat orjinal alıcam sahte kullanmak istemiyorum. Orjinal Windows 7 var bende ama 8.1 için 399 lira fiyat çıkıyor. Sürekli orjinal oyun aldığım www.plati.ru sitesinde Windows 8.1 çok dilli pro lisans 30 dolar:

http://plati.ru/asp/pay.asp?id_d=1473983

Linkteki ürün, çok dilli 8.1 pro lisans, acaba bu lisansı alsam bir farklılık yada sorun yaşar mıyım? Yani region free değil de bölgesel bir key olma ihtimali var mı Windows 8.1 pro keylerinin?
Eğer bu keyi satın alıp kullanabiliyorsam bunu herkese duyurmak lazım ki insanlar 300 lira vermek yerine buradan 60 liraya alsınlar. İnsan 60 liraya olur mu canım diyebiliyor ama oyunlar da burada çok uygun fiyata alınıyor inanması güç.

Düşüncelerinizi bekliyorum.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sayfayı tercüme edip baktım ve bir sorun göremedim. Kesin orijialdir diyemeyeceğim kendim denemedikçe.

Satıcıyla dün görüştüm sitenin destek kısmından. Hiçbir sıkıntı olmayacağını ve keylerin orjinal windows 8.1 RTM pro keyi olduğunu söyledi.
Fiyatının düşük olmasında RTM olması etkili ama yine de 60 lira çok iyi fiyat.
Hatta istersen ingilizce iso dosyasını bile veriyoruz indirirsin dedi, ben de Türkçe lazım olduğunu ama zaten bende iso dosyası olduğunu söyledim.
O zaman keyin saat gibi çalışacağını ve hiçbir sıkıntı olmayacağını söyledi. Biraz daha görüşüp alıcam keyi.
Sorun yaşamazsam da burda tekrar bilgilendirme yaparım ve herkesin ucuza almasını sağlarız.

Seni bir kurban edelim bakalım Sorun çıkmazsa biz de oradan alırız. RTM sürümün eksiği neymiş, bilen birisi açıklarsa memnun oluruz.

Seni bir kurban edelim bakalım Sorun çıkmazsa biz de oradan alırız. RTM sürümün eksiği neymiş, bilen birisi açıklarsa memnun oluruz.

RTM sürüm tek bilgisayara kurulabilen oluyor yani 1 tane bilgisayara bu keyi eklersen o bilgisayardan silip başka bilgisayara ekleyemiyorsun diye biliyorum.
OEM olursa da keyi istediğin 1 bilgisayarda aktif edebiliyorsun. Yani ilk kurduğun bilgisayardan silip yeni aldığın bilgisayara da kurabilirsin.
Ama fiyat 60 lira olduğu için bence RTM alıp kurmak mantıklı, sonuçta çoğumuz 1 bilgisayarda kullanıyoruz, birinden silip de diğerine yükleyenler sınırlı.

Ben belki alırdım ama gerek yok. Zaten elimde beleşten aldığım 8.1 Industry Pro lisansım var. 7/24 Canlı Destek'de alabiliyorum. Daha ne olsun abi

Site güvenilir, piyasada uygun fiyata satılan orjinal oyun keylerinin tüm dünyaya temin edildiği site burası.
Ama bir tane alıp denemek lazım, sorun da orda işte

Yanlış söylediklerin.
RTM bir programın satışa çıkmadan önceki sürümdür ve satışa çıkıp şirketler tarafından özelleştirilmiş sürümlerde RTM sürümden edinilir.
Oem ise sadece bir bilgisayara kurulur ve başka bir bilgisayara kurulamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…