Windows 8.1 Core SL ISO dosyasını nereden indirebilirim ?

mehmetcan kurt

Hectopat
Daha fazla  
Lisanslı SL ürün anahtarım var. Bana sadece ISO dosyası gerekli. Onu bir yerden bulup indirirsem format atacağım. SL indirme linki var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok işte link.

Yüklemeyi yakın bir zamanda yaptın ise, sistem geri yükleme ile sorunu çözebilirsin.

Daha önceki deneyimlerime dayanarak söylemek isterim ki, sistem geri yükleme bilgisayarı eski haline getirmekten daha çok sorun yarattığı için sistem geri yüklemeyi format attıktan hemen sonra kapatıyorum.

@Recep Baltaş'ı konuya yardım etmesi için çağırmıştım fakat yorum beğenip gitmiş sanırsam. Onun dışında sorunu hala çözemedim arkadaşlar. Fakat şu detayı da belirtmek isterim. Yazdığım sorunlar Chrome 64 bit (sürüm 37 beta)'da yaşanmıyor fakat bu sefer de eklentilerin düzgün çalışmaması gibi (Örn: Chrome için IDM eklentisi) sorunlar yaşıyorum. Yabancı kaynaklardan araştırmaya devam etsem de dediğim gibi sorun hala çözülebilmiş değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı